Survivor 2: Τα έδωσαν όλα για το... απόλυτο έπαθλο!

Survivor 2: Τα έδωσαν όλα για το... απόλυτο έπαθλο!

MEDIA UPD 00:55 Δημιουργία 30/05/18, 00:36
Αρθρογράφος: Χριστίνα Διαμαντοπούλου
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Για το απόλυτο έπαθλο αγωνίστηκαν χθες Διάσημοι και Μαχητές, καθώς η απλή επικοινωνία με αγαπημένα τους πρόσωπα μετατράπηκε σε μερικές ώρες με ένα από αυτά το οποίο ταξίδεψε έως τον Άγιο Δομίνικο!

Ειδικότερα, πριν την έναρξη του αγώνα ο Σάκης ανακοίνωσε στους παίκτες ότι η νικήτρια ομάδα στο έπαθλο επικοινωνίας θα μπορέσει να περάσει μερικές ώρες από κοντά με κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο το οποίο ταξίδεψε έως εκεί για να τους δει, ενώ μετά όλοι μαζί θα είχαν δείπνο σε εστιατόριο.

Μόνο στο άκουσμα η Βιργινία έπεσε στα γόνατα από τη συγκίνηση, ενώ οι περισσότεροι παίκτες ξέσπασαν σε κλάμματα λόγω συναισθηματικής φόρτισης.

Μάλιστα, ο Σάκης άρχισε να υποδέχεται έναν - έναν τα αγαπημένα πρόσωπα των παικτών που έρχονταν για ελάχιστα λεπτά ίσα ίσα να τους πάρουν μια αγκαλιά και να δουν ότι είναι καλά.

Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν απίστευτα συγκινητικές...

Αμέσως μετά όλοι οι παίκτες με δάκρυα στα μάτια και απίστευτη συναισθηματική φόρτιση, δήλωσαν πως θα δώσουν τα πάντα προκειμένου να κερδίσει η δική τους ομάδα το συγκεκριμένο έπαθλο.

Στον πρώτο της αγώνα η Βιργινία τραυματίστηκε κι ενώ δεν σταμάτησε να τρέχει τη στιγμή που χτύπησε το πόδι της, μόλις χάρισε την νίκη στην ομάδα της κατέρρευσε. Μάλιστα, οι γιατροί της συνέστησαν να μην αγωνιστεί κι έτσι εμψύχωνε τους συμπαίκτες της από τον πάγκο.

Ο αγώνας όπως ήταν αναμενόμενο εξελίχθηκε σε ντέρμπι με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στον πόντο! Τελικά, το τελικό σκορ ήταν 10-6 υπέρ των Διασήμων και ήταν η τυχερή ομάδα που είχε ένα πολύ ιδιαίτερο απόγευμα μετά από σχεδόν 5 μήνες!

Ωστόσο, μετά τη λήξη του αγώνα ο Σάκης ανέφερε πως παρόλο που το Survivor είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με σκληρούς κανόνες δεν δέχεται οι Μαχητές να μην δουν τους δικούς τους ανθρώπους οι οποίοι ταξίδεψαν από την άλλη πλευρά του πλανήτη για να τους δουν.

Έτσι, τους ανακοίνωσε πως θα έχουν κι εκείνοι την ευκαιρία να περάσουν μερικές ακόμη στιγμές μαζί τους πριν τους πριν επιστρέψουν πίσω στην Ελλάδα.

Οι Μαχητές είχαν λοιπόν την ευκαιρία να απολαύσουν μερικά λεπτά με τους αγαπημένους τους, να μάθουν τα νέα των δικών τους από την Ελλάδα και να τους αποχαιρετήσουν πριν επιστρέψουν, ενώ οι Διάσημοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους δικούς τους και στη συνέχεια όλοι μαζί να απολαύσουν ένα πλούσιο δείπνο!

Την παράσταση σαφώς έκλεψε η Λάουρα, η οποία ούσα πέρυσι στο παιχνίδι και βλέποντας φέτος τον σύντροφό της, τον Μιχάλη να είναι εκείνος εκεί, συνεχώς επαναλάμβανε πόσο σουρεάλ της φαινόταν όλο αυτό!

Αν σου άρεσε κάνε