Survivor 2: Η επόμενη ημέρα και τα πισώπλατα... μαχαιρώματα

Survivor 2: Η επόμενη ημέρα και τα πισώπλατα... μαχαιρώματα

MEDIA UPD 09:08 Δημιουργία 31/05/18, 00:33
Αρθρογράφος: Χριστίνα Διαμαντοπούλου
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ζώντας ακόμη το... όνειρο μετά την επίσκεψη των αγαπημένων τους προσώπων στον Άγιο Δομίνικο, Μαχητές και Διάσημοι προσγειώθηκαν απότομα στην πραγματικότητα και είχαν να αντιμετωπίσουν το αγώνισμα της ασυλίας!

Λίγο πριν ξυπνήσουν για να πάνε στον στίβο μάχης και να διεκδικήσουν την παραμονή τους γι' ακόμη μία εβδομάδα, συγκεντρωμένοι στην παραλία τους συζητούσαν για την απίστευτη εμπειρία που έζησαν!

Έκπληξη προκάλεσε η συζήτηση των Μαχητών λίγο πριν το αγώνισμα της ασυλίας για το πώς θα κινηθούν σε περίπτωση που χάσουν. Στην ομάδα έχουν μείνει μόνο δυο κοπέλες μετά την αποχώρηση της Ντάριας, το οποίο σημαίνει ότι παίζουν περισσότερες φορές. Η Ροδάνθη δεν θεωρείται από τις καλές παίκτριες, παρόλο που τελευταία έχει ανέβει αγωνιστικά και φέρνει νίκες στην ομάδα. Η Εύη που ουσιαστικά πέφτει πάνω της μεγάλο βάρος θεωρεί άδικο αν χάσουν να μείνει η Ροδάνθη και να φύγει κάποιος άλλος από τους δυνατούς παίκτες, οπότε μεταξύ άλλων ανέφερε στους συμπαίκτες της ότι «Αν δεν φύγει η Ροδάνθη θα μας διαλύσει αγωνιστικά».

Στη συνέχεια, στον αγώνα της ασυλίας οι Διάσημοι πήραν ακόμη μία σημαντική νίκη και μάλιστα με σκορ 10-3, βάζοντας τους Μαχητές στη διαδικασία ψηφοφορίας.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, η Εύη ουσιαστικά «φωτογράφησε» την Ροδάνθη για το ποιος θα ήταν ο «ιδανικότερος παίκτης» προς αποχώρηση ούτως ώστε να πληγεί λιγότερο η ομάδα.

Σε ό,τι αφορά στην ψηφοφορία, η Ροδάνθη βγήκε προτεινόμενη από την κάλπη. Ο Αγόρου ως πολυτιμότερος παίκτης της εβδομάδας ψήφισε τον Νάσο, ενώ ο Ηλίας φορώντας το κολιέ της ασυλίας όντας νικητής στο ατομικό αγώνισμα, ψήφισε την Εύη.

Αν σου άρεσε κάνε