Survivor 2: Η... επτάψυχη Ροδάνθη και οι προβληματισμοί για τις ψηφοφορίες

Survivor 2: Η... επτάψυχη Ροδάνθη και οι προβληματισμοί για τις ψηφοφορίες

MEDIA UPD 00:53 Δημιουργία 01/06/18, 00:39
Αρθρογράφος: Χριστίνα Διαμαντοπούλου
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Για ένα έπαθλο φαγητού αλλά και περιποίηση προσώπου και μασάζ αγωνίστηκαν χθες Μαχητές και Διάσημοι.

Οι δύο ομάδες ρίχτηκαν δυναμικά στον στίβο μάχης, αλλά για μία ακόμη φορά οι Διάσημοι έφτασαν πρώτοι στο τελικό 10 με τους Μαχητές να παίρνουν μόλις 3 πόντους, όπως και στο αγώνισμα της Τετάρτης.

Μάλιστα, με την λήξη του αγώνα, ο Μουρούτσος ο οποίος ήταν και ο παίκτης που πρόσφερε τον τελευταίο πόντο στους Διάσημους, πανηγύρισε μάλλον... προκλητικά την νίκη της ομάδας του!

Οι Διάσημοι λοιπόν απόλαυσαν γεύμα με... αυγά, πολύτιμα για τον οργανισμό τους που καταπονείται στο παιχνίδι, ενώ έζησαν και την εμπειρία ενός μασάζ σώματος και μιας περιποίησης προσώπου στην παραλία!

Νωρίτερα, οι Διάσημοι στην παραλία σχολίασαν την ψηφοφορία των Μαχητών και το γεγονός ότι έβγαλαν και τις δύο γυναίκες της ομάδας υποψήφιες προς αποχώρηση. Μάλιστα, μεταξύ άλλων ο Μουρούτσος σχολίασε ότι δεν περίμενε πως θα ψηφίσουν γυναίκα.

Επίσης, στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε ένα ακόμη Symbol Game με έπαθλο ένα απευθείας εισιτήριο στον τελικό του παιχνιδιού.

Η Εύη απέκτησε το πρώτο της σύμβολο, ενώ ο Αγόρου το δεύτερο και όλη η ομάδα έφαγε -επιτέλους- ένα μεγάλο κομμάτι σπανακόπιτα.

Ωστόσο, το επεισόδιο έκλεισε με μια μεγάλη έκπληξη καθώς ο Σάκης ανακοίνωσε τον παίκτη που αποχωρεί και η Ροδάνθη «σώθηκε» από το τηλεοπτικό κοινό για 6η φορά! Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν μπορούσε να σταματήσει να χαμογελάει... Ο Νάσος ήταν δυστυχώς ο παίκτης που έλαβε τις λιγότερες ψήφους για να παραμείνει στο παιχνίδι κι έτσι ήταν ο παίκτης που αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο...

Αν σου άρεσε κάνε