Survivor 2: Η γκρίνια που αποσυντονίζει και η Κολομβία που έρχεται

Survivor 2: Η γκρίνια που αποσυντονίζει και η Κολομβία που έρχεται

MEDIA UPD 00:42 Δημιουργία 05/06/18, 00:32
Αρθρογράφος: Χριστίνα Διαμαντοπούλου
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Σε ντέρμπι εξελίχθηκε το χθεσινό αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας με τις δύο ομάδες να φτάνουν στο 9-9 και να τα δίνουν όλα για να μπορέσουν να μιλήσουν στο τηλέφωνο με τους δικούς τους.

Τελικά, οι Μαχητές ήταν εκείνοι που είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με έναν συγγενή τους καθώς κατάφεραν να κάνουν το 10-9.

Οι Μπλε πήγαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της επικοινωνίας και μάλιστα αυτή τη φορά δεν τους περίμεναν απλά φρέσκα φρούτα για να φάνε, αλλά κάτι πολύ πιο χορταστικό και θρεπτικό.

Την ώρα που οι Μαχητές συνομιλούσαν με τους συγγενείς τους, οι Διάσημοι στην παραλία σχολίαζαν ένα επεισόδιο που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με πρωταγωνιστή τον Αγόρου.

Ο παίκτης έχασε μια νίκη μέσα από τα χέρια του καθώς στον τελικό στόχο η δεύτερη μπάλα του μπήκε και ξαναβγήκε, κάτι που τον έκανε να εκνευριστεί. Ο παίκτης αντέδρασε έντονα χτυπώντας το σχοινί που κρατούσε για τον στόχο και βρίζοντας, κίνηση που όπως είπαν οι Διάσημοι τους αποσυντόνισε.

Μάλιστα, ο Αγόρου άφησε να εννοηθεί ότι οι Διάσημοι κερδίζουν από τύχη, και αυτός ήταν ο λόγος που στην συνέχεια ζήτησε «συγγνώμη», ωστόσο οι αντίπαλοί του δεν έκρυψαν την δυσαρέσκειά τους και δήλωσαν προσβεβλημένοι.

Η Μελίνα σχολιάζοντας το σκηνικό φάνηκε πολύ εκνευρισμένη και προσβεβλημένη, ενώ φαίνεται πως εάν επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο τα πράγματα μεταξύ των παικτών πιθανό να πάρουν πολύ άσχημη τροπή.

Ήδη οι Διάσημοι σχολίασαν πως είτε είναι οι Μαχητές στην παραλία μαζί τους είτε όχι, δεν υπάρχει διαφορά καθώς οι ομάδες πλέον δεν κάνουν καθόλου παρέα μεταξύ τους!

Μάλιστα, μετά την λήξη του αγώνα ο Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι στον επόμενο αγώνα οι δύο ομάδες θα πρέπει να ενωθούν σε μία και να υποστηρίξουν τα χρώματα της Ελλάδας απέναντι στην Κολομβία.

Δεδομένων των συνθηκών μεταξύ των δυο ομάδων, μάλλον δύσκολα θα πάρουμε την νίκη απέναντι στην ξένη ομάδα!

Τέλος, το επεισόδιο έληξε με το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι λέξεων που αν μη τι άλλο προσφέρει πολύ γέλιο σε παίκτες και τηλεοπτικό κοινό, όπως η επική περιγραφή της λέξης από την Ροδάνθη η οποία θεώρησε πως δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ «κουμπάρας» και «κουμπαρά»!

Παρ' όλα αυτά, οι Μαχητές κέρδισαν και απόλαυσαν από ένα μεγάλο κομμάτι τιραμισού!

Αν σου άρεσε κάνε