Survivor 2: Ούτε η ρεβάνς με την Κολομβία κατάφερε να αλλάξει το κλίμα!

Survivor 2: Ούτε η ρεβάνς με την Κολομβία κατάφερε να αλλάξει το κλίμα!

MEDIA UPD 13:51 Δημιουργία 06/06/18, 00:14
Αρθρογράφος: Χριστίνα Διαμαντοπούλου
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Έκαναν την έκπληξη και κατάφεραν να αφήσουν στην άκρη το κακό κλίμα μεταξύ τους οι Διάσημοι και οι Μαχητές και να πάρουν τη ρεβάνς από την ομάδα της Κολομβίας, αλλά μόνο για τα κρίσιμα λεπτά του αγώνα!

Μάλιστα, ο αγώνας εξελίχθηκε σε ντέρμπι καθώς η ξένη ομάδα είναι εξαιρετικά δυνατή ενώ το παιχνίδι βρίσκεται στην αρχή του επομένως οι παίκτες είναι ακόμη σχετικά ξεκούραστοι, ενώ οι Έλληνες παίκτες μπήκαν πολύ δυναμικά. Το σκορ πήγαινε πόντο - πόντο και τελικά στο 9-9 η Ελλάδα πήρε τη νίκη!

Παρ' όλη τη νίκη και την καλή τους συνεργασία η ρεβάνς από την Κολομβία δεν κατάφερε να φτιάξει το κλίμα μεταξύ των δύο ομάδων καθώς ακόμη και την ώρα που απολάμβαναν το έπαθλό τους -ένα πλούσιο BBQ στην παραλία- οι παίκτες κάθοντας χωρισμένοι σε Διάσημους και Μαχητές στο τραπέζι, ενώ μεταξύ τους υπήρχε αμηχανία και δεν πολυμιλούσαν πέραν των τυπικών!

Μάλιστα, η Εύη και η Ροδάνθη συζητούσαν πώς ένιωσαν στον αγώνα και στο τραπέζι, ενώ η Δαλάκα ανέφερε στην κάμερα πως η δική της ομάδα ήταν εκείνη που έφερε τους περισσότερους πόντους και κατ' επέκταση τη νίκη, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά έφεραν τους 8 από τους 10 πόντους, αποδεικνύοντας πως είναι πολύ δυνατοί αγωνιστικά (!).

Μετά τη λήξη του αγώνα και το φαγητό, η Βιργινία «κάρφωσε» τον έρωτα της Ροδάνθης η οποία ήταν απογοητευμένη που η Ελλάδα έπαιξε απέναντι στην Κολομβία και όχι απέναντι στην Τουρκία.

Η παίκτρια των Μαχητών έχει ερωτευτεί έναν Τούρκο παίκτη και αυτό το έχουν καταλάβει όλοι. Η Βιργινία λοιπόν αναφέρθηκε στον έρωτα αυτόν μιλώντας για την απογοήτευση της πρώην συμπαίκτριάς της, ενώ η Μελίνα Μεταξά όταν μίλησε στην κάμερα της παραγωγής, την ειρωνεύτηκε και είπε «ο καθένας με τον πόνο του».

Επίσης, ο Αγόρου μίλησε στην κάμερα της παραγωγής και απολογήθηκε για μία ακόμη φορά για την αντίδρασή του στον αγώνα της Δευτέρας, όταν η μπάλα του μπήκε και βγήκε από τον τελικό στόχο, στερώντας του την νίκη.

Ο παίκτης των Μαχητών εξήγησε τι ακριβώς έγινε, ζήτησε συγγνώμη και είπε ότι δεν έκανε κάτι επίτηδες. Ούτε και ήθελε να προσβάλλει τους αντιπάλους του. Πάντως η Δαλάκα σε δικές της δηλώσεις έδειξε ότι η συμπεριφορά του δεν έχει ξεχαστεί από τους Διάσημους και ότι δεν τον συγχωρούν.

Στον αγώνα του Symbol Game που πραγματοποιήθηκε επίσης χθες, ο Τσίλης κέρδισε το 3ο του σύμβολο, αποκλείοντας τον Αγόρου στον τελικό και η Εύη απέκτησε το 2ο σύμβολό της αποκλείοντας την Κατερίνα στον τελικό. Μάλιστα, στο τελευταίο run της βγήκε ο ώμος, ένας τραυματισμός που βιώνει σχεδόν καθημερινά, παρ' όλα αυτά αποφάσισε να συνεχίσει και κατάφερε να πάρει και τη νίκη.

Ο Τσίλης επέλεξε την Κατερίνα και τον Μουρούτσο για να φάνε τα κρεατοπιτάκια -το επιπλέον έπαθλο του αγώνα- και η Εύη επέλεξε τον Αγόρου και τον Ηλία.

Αν σου άρεσε κάνε