Survivor 2: Οριστική πλέον η ρήξη ανάμεσα στις 2 ομάδες

Survivor 2: Οριστική πλέον η ρήξη ανάμεσα στις 2 ομάδες

MEDIA UPD 00:47 Δημιουργία 07/06/18, 00:35
Αρθρογράφος: Χριστίνα Διαμαντοπούλου
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Καμία ελπίδα πλέον να αποκατασταθούν οι σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων μετά τα όσα εξελίχθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο...

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι φαίνεται πως έπεσε στη λήξη του χθεσινού αγώνα ασυλίας με τις δύο ομάδες να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες και να βρίσκονται σε ένταση.

Τη νίκη πήραν οι Μαχητές με σκορ 10-7, ενώ λίγο πριν ο αγώνας πήγαινε και πόντο-πόντο ανάμεσα στις 2 ομάδες.

Λίγο η επιθυμία της κάθε ομάδας να κερδίσει την πολυπόθητη ασυλία, λίγο η ένταση και το πάθος του αγώνα... τα πράγματα ξέφυγαν.

Ο αγώνας βρισκόταν σε εξέλιξη και ο Σάκης Τανιμανίδης ζήτησε από τους παίκτες ν’ απομακρυνθούν από τον στίβο μάχης.

Τότε, ο Νικόλας έσπρωξε τους αντιπάλους του έτσι ώστε ν’ απομακρυνθούν από την Ροδάνθη. Αυτή, η κίνηση δεν άρεσε στους διάσημους και το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί ένταση.

Ο Μιχάλης εκνευρίστηκε με την αντίπαλη ομάδα και οι μαχητές προσπαθούσαν να του εξηγήσουν ότι δεν έγινε με τον τρόπο που εκείνος το εξέλαβε και ζήτησαν συγγνώμη. Ο Νικόλας μάλιστα υποστήριξε ότι ακριβώς το ίδιο είχε συμβεί και στον προηγούμενο αγώνα και δεν υπάρχει λόγος να γίνεται συζήτηση.

Στην παραλία όπως ήταν αναμενόμενο όσα συνέβησαν ήταν και το θέμα συζήτησης ανάμεσα στους παίκτες. Η Δαλάκα είπε ότι προτιμάει να αποχωρήσει από το παιχνίδι παρά να δεχτεί αυτές τις συμπεριφορές που δεν είναι αγωνιστικές και αν γίνονται αυτά τώρα ποιος ξέρει τι έχει να γίνει στον τελικό!

Παράλληλα, η Μελίνα έδωσε δίκιο στον Σώζωνα ο οποίος είχε αποκαλέσει την Εύη «ανακατώστρα»!

Μάλιστα, μετά την λήξη του αγώνα οι δύο πρώην φίλες Δαλάκα και Εύη σχεδόν τσακώθηκαν μπροστά στα μάτια των συμπαικτών τους, ενώ μεταξύ άλλων η Εύη ανέφερε ότι η Δαλάκα την είχε αποκαλέσει «πρόβατο» και αυτό την είχε προσβάλει.

Στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, ο Χάρης δεν συμμετείχε καθώς παρέλαβε το πρώτο κολιέ ως ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας του για την εβδομάδα που πέρασε, ενώ στο αγώνισμα κέρδισε ο Τσίλης.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, η Βιργινία ήταν η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση μέσω της κάλπης, ενώ ο Χάρης ψήφισε τον Μουρούτσο και ο Χάρης την Μελίνα.

Αν σου άρεσε κάνε