Survivor 2: To oνειρεμένο ταξίδι στο Μαϊάμι, η αποχώρηση-σοκ και οι συγγνώμες!

Survivor 2: To oνειρεμένο ταξίδι στο Μαϊάμι, η αποχώρηση-σοκ και οι συγγνώμες!

MEDIA UPD 00:58 Δημιουργία 08/06/18, 00:39
Αρθρογράφος: Χριστίνα Διαμαντοπούλου
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ένα ονειρεμένο ταξίδι στο Μαϊάμι ήταν το έπαθλο του χθεσινού αγώνα και μάλιστα συνοδεία του Ατζούν!

Ειδικότερα, Μαχητές και Διάσημοι έπρεπε να τα δώσουν όλα προκειμένου να ταξιδέψουν με ιδιωτικό τζετ στην πόλη των ΗΠΑ και να απολαύσουν μοναδικές στιγμές...

Την ανακοίνωση του επάθλου έκανε ο ίδιος ο Ατζούν στους παίκτες, ο οποίος τους εξήγησε ότι το Μαϊάμι είναι σαν δεύτερο σπίτι του, επομένως θα συνοδέψει τους νικητές για να τους δείξει με τον καλύτερο τρόπο την φιλοξενία του.

Νικητές του μεγάλου επάθλου ήταν οι Διάσημοι με σκορ 10-7!

Όμως, η πορεία έως την νίκη δεν ήταν εύκολη...

Από την μία δεν έλειψαν οι εντάσεις μεταξύ των παικτών, ενώ υπήρξε κι ένας σοβαρός τραυματισμός της Δαλάκα η οποία είχε μια σοκαριστική πτώση που θα μπορούσε να της έχει προκαλέσει πολύ μεγάλη ζημιά.

Ο τραυματισμός έγινε σε αγώνα με την Εύη, η οποία διέκοψε αμέσως κι έτρεξε δίπλα της να την βοηθήσει και να δει εάν είναι καλά. Η Δαλάκα φαινόταν σοκαρισμένη, ενώ έλεγε ότι πονάει η καρδιά της - προφανώς από το τράνταγμα της πτώσης.

Η γιατρός της πρότεινε να μην συνεχίσει τον αγώνα και να ξεκουραστεί για δέκα λεπτά, ωστόσο η παίκτρια μετά από λίγο συνέχισε κανονικά.

Η κίνηση της Εύης να τρέξει κοντά στη Δαλάκα όταν έπεσε ήταν κάτι που συγκίνησε την παίκτρια των Διάσημων και λίγο πριν ξεκινήσουν την κούρσα τους ένιωσε την ανάγκη να της ζητήσει συγγνώμη. Μάλιστα, της είπε ότι πρέπει να μιλήσουν γιατί έχουν περάσει πολλά και είναι κρίμα.

Βέβαια, λίγη ώρα νωρίτερα Δαλάκα και Εύη είχαν αρπαχτεί (ξανά) μεταξύ τους!

Πριν τον αγώνα στην παραλία, η Δαλάκα συζητούσε με τους συμπαίκτες της για τη συμπεριφορά των Μαχητών την προηγούμενη ημέρα κι όλα όσα έγιναν μεταξύ τους και ειδικά το σχόλιο της Εύης ότι η Δαλάκα δεν ενδιαφέρεται για τους τραυματισμούς τους.

Η Δαλάκα είπε ότι έχει ενδιαφερθεί και την έχει στηρίξει πολλές φορές. Οι συμπαίκτες πήραν το μέρος της και η Μελίνα είπε πως βρίσκει αυτή την συμπεριφορά ακραία και δεν αξίζει όλο αυτό στην Κατερίνα.

Από την πλευρά της, η Εύη σχολίασε στην κάμερα της παραγωγής ότι δεν περίμενε από την Κατερίνα με την οποία ήταν φίλες να μην δείξει κατανόηση στον δικό της τραυματισμό.

Επίθεση στη Δαλάκα μετά τον αγώνα έκανε και ο Ηλίας:

Η Εύη επίσης εκνευρίστηκε μετά το τέλος του αγωνίσματος του Survivor με την Μελίνα.

Συγκεκριμένα, σχολίασε ότι η Μελίνα είναι εκτός τόπου και χρόνου, αφού όταν την ρωτάει κάτι ο Σάκης, εκείνη απαντάει κάτι άλλο και δεν δίνει απάντηση στο θέμα που την ρωτάει ο παρουσιαστής γιατί δεν έχει άποψη.
Κάτι το οποίο η Μελίνα δεν δέχτηκε.

«Ξεκατιναριό» χαρακτήρισε και η Μελίνα στην κάμερα της παραγωγής όλα όσα συνέβησαν στο Συμβούλιο του Νησιού την ημέρα της ψηφοφορίας.

Επίσης, ένα από τα... highlights του επεισοδίου, ήταν το ειδύλλιο της Ροδάνθης με έναν Τούρκο παίκτη! Φλερτ το οποίο έχει αντιληφθεί και ο Ατζούν και δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο.

Ο εμπνευστής του Survivor της είπε πως στην Τουρκία είναι διάσημη λόγω του φλερτ και τους αποκάλυψε πως σύντομα θα υπάρξει συνάντηση.

Οι Έλληνες θα παίξουν μεταξύ τους όπως και οι Τούρκοι και όποια ομάδα κερδίσει θα έχει κοινό έπαθλο με τους παίκτες της άλλης χώρας. Ο Τούρκος παραγωγός ευχήθηκε στην Ροδάνθη να κερδίσει η ομάδα της και ελπίζει το ίδιο να συμβεί και με τον θαυμαστή της έτσι ώστε να συναντηθούν ξανά.

Σε ό,τι αφορά το έπαθλο των Διασήμων, έζησαν ανεπανάληπτες στιγμές ενώ ο Ατζούν τήρησε στο έπακρο της υπόσχεσή του ότι θα το... κάψουν!

Πήγαν με ιδωτικό τζετ στο Μαϊάμι, έκαναν βόλτες με λιμουζίνες και με το σκάφος του Ατζούν, έφαγαν σε ελληνικό εστιατόριο μέχρι... σκασμού, ενώ είχαν μεγάλες συζητήσεις με τον Ατζούν ο οποίος τους μίλησε για όλα όσα έχει καταφέρει, τον τρόπο που το έκανε, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε καθώς και πολλά άλλα από τη ζωή του.

Κι επειδή όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, στην ανακοίνωση του παίκτη που έλαβε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό ο Μουρούτσος είναι εκείνος ο οποίος αποχαιρέτησε το Survivor μετά από μία τόσο μοναδική εμπειρία!

Αν σου άρεσε κάνε