Survivor 2: Η κρίσιμη ασυλία και οι 2 -πλέον- υποψήφιοι

Survivor 2: Η κρίσιμη ασυλία και οι 2 -πλέον- υποψήφιοι

MEDIA UPD 00:26 Δημιουργία 14/06/18, 00:24
Αρθρογράφος: Χριστίνα Διαμαντοπούλου
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Για την κρίσιμη ασυλία καθώς πλέον κάθε ομάδα αριθμεί από 5 παίκτες, αγωνίστηκαν χθες Διάσημοι και Μαχητές.

Οι δύο ομάδες ρίχτηκαν δυναμικά στον στίβο μάχης, ο οποίος ήταν μέσα στη θάλασσα, ενώ τελικά την πολυπόθητη νίκη πήραν οι Διάσημοι με σκορ 10-6.

Να σημειωθεί ότι δεν αγωνίστηκε ο Πάνος λόγω τραυματισμού, ενώ ο Αγόρου έλεγε συνέχεια ότι πονάει πολύ το στομάχι του.

Επίσης, ο Σάκης ενημέρωσε τους παίκτες για κάποιες από τις αλλαγές που τους περιμένουν στο εξής: Δεδομένου ότι πλέον η κάθε ομάδα έχει 5 παίκτες, δεν γίνεται πλέον να παίρνουν δύο παίκτες την ασυλία γιατί έτσι όλοι οι υπόλοιποι αυτομάτως θα είναι υποψήφιοι. Επομένως, τους ενημέρωσε ότι πλέον θα υπάρχει μόνο μία ατομική ασυλία η οποία θα βγαίνει από το αντίστοιχο αγώνισμα, ενώ οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι δύο.

Να υπενθυμίσουμε ότι το τηλεοπτικό κοινό δεν ψηφίζει πλέον μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων τον αγαπημένο του παίκτη, καθώς πλέον οι αποχωρήσεις θα κρίνονται βάσει της κατάταξης που διαμορφώθηκε από τη 48ωρη ψηφοφορία του κοινού που έλαβε χώρα τις δύο προηγούμενες ημέρες. Διαδικασία γνωστή, καθώς είχε γίνει και στο περσινό παιχνίδι.

Στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, το κολιέ πήρε ο Αγόρου.

Επιστρέφοντας στην παραλία οι Διάσημοι με το τοτέμ τους και μη έχοντας το άγχος της ψηφοφορίας και της αποχώρησης συζητούσαν μεταξύ τους για την απόδοση των αντιπάλων τους.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, η ψηφοφορία δεν είχε καμία έκπληξη καθώς η κάλπη έδειξε τη Ροδάνθη με 4 ψήφους, ενώ ο Αγόρου επέλεξε τον Πάνο δικαιολογώντας την επιλογή του λέγοντας ότι με καθαρά αγωνιστικό κριτήριο ψηφίζει τον Πάνο, λόγω του τραυματισμού του.

Τέλος, μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων προς αποχώρηση ο Σάκης ανακοίνωσε στους παίκτες ότι θα παίξουν έναν ακόμη αγώνα με την Κολομβία! Εφόσον οι νίκες μεταξύ των δύο ομάδων είναι 1-1, θα μπορύσε κανείς να πει πως πρόκειται για έναν «άτυπο τελικό», όπως τον χαρακτήρισε και ο παρουσιαστής.

Αν σου άρεσε κάνε