«House of Cards»: Sneak peek στην έκτη και τελευταία σεζόν

«House of Cards»: Sneak peek στην έκτη και τελευταία σεζόν

MEDIA UPD 13:43 Δημιουργία 25/06/18, 13:25

H βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα και υποψήφια για βραβείο Emmy Robin Wright επιστρέφει ως Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών στην έκτη και τελευταία σεζόν -πρώτη χωρίς τον Kevin Spacey- της βραβευμένης εμβληματικής σειράς «House of Cards».

Οι υποψήφιοι για Όσκαρ Diane Lane και Greg Kinnear καθώς και ο Cody Fern συμμετέχουν, μαζί με την Robin Wright, στην έκτη και τελευταία σεζόν, μαζί με τον υποψήφιο για Βραβείο Emmy Michael Kelly, την Jayne Atkinson, την υποψήφια για Όσκαρ Patricia Clarkson, την υποψήφια για Emmy Constance Zimmer, τον Derek Cecil, τον Campbell Scott και τον Boris McGiver.

Διευθυντές παραγωγής του «House of Cards» είναι οι Melissa James Gibson και Frank Pugliese, καθώς και οι Robin Wright, David Fincher, Joshua Donen, Dana Brunetti, Έρικ Ροθ, Michael Dobbs και Andrew Davies. Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Beau Willimon, ενώ πίσω από την παραγωγή βρίσκονται οι Donen, Fincher και Roth, με το MRC ως στούντιο για το Netflix.

Το 2013, το «House of Cards» έγινε η πρώτη πρωτότυπη online σειρά που προτάθηκε στα Βραβεία Emmy.

Η σειρά μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει 53 υποψηφιότητες στα Emmy, έχοντας κερδίσει επτά βραβεία -συμπεριλαμβανομένου και του πρώτου μεγάλου βραβείου Emmy για υπηρεσία streaming, το οποίο απονεμήθηκε στον David Fincher στην κατηγορία «Καλύτερη Σκηνοθεσία Δραματικής Σειράς».

Το «House Of Cards» έχει προταθεί για Χρυσή Σφαίρα έξι φορές συνολικά, έχοντας αποσπάσει δύο βραβεία. Η ιστορική σειρά έχει, επίσης, συγκεντρώσει 11 υποψηφιότητες στα Βραβεία του Αμερικανικού Σωματίου Ηθοποιών, με δύο νίκες, έχει κερδίσει ένα βραβείο από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου, και έχει συγκεντρώσει τέσσερις υποψηφιότητες από το Αμερικανικό Σωματείο Σεναριογράφων, με μία νίκη, δύο υποψηφιότητες στα BAFTA, τέσσερις υποψηφιότητες από το Αμερικανικό Σωματείο Παραγωγών, δύο υποψηφιότητες από το Αμερικανικό Σωματείο Σκηνοθετών και ένα βραβείο Peabody, μεταξύ άλλων διακρίσεων.

Αν σου άρεσε κάνε