Εκτός Survivor ο Γιάννης Τσίλης

Εκτός Survivor ο Γιάννης Τσίλης

MEDIA UPD 10:11 Δημιουργία 29/06/18, 10:00
Αρθρογράφος: Χριστίνα Διαμαντοπούλου
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Η χαμηλότερη κατάταξη του Γιάννη Τσίλη στη λίστα με τους αγαπημένους παίκτες του τηλεοπτικού κοινού, του στοίχισε την αποχώρησή του χθες από το Survivor, καθώς ήταν μετά τον Πάνο και τον Αγόρου οι οποίοι ήταν επίσης υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Μετά από έναν στίβο μάχης, με τον πιο ωραίο τελικό στόχο μέχρι στιγμής στο παιχνίδι, για το έπαθλο επικοινωνίας και ένα ακόμη... περιπετειώδες Συμβούλιο του Νησιού ο Τσίλης δήλωσε πως «δεν στενοχωριέμαι που φεύγω λίγο πριν το τέλος, αλλά χαίρομαι που έμεινα αρκετά μετά την εκκίνηση».

Στον χθεσινό στίβο μάχης οι παίκτες έτρεχαν μόνο και μόνο για να φτάσουν στον τελικό στόχο, ο οποίος ήταν σκοποβολή με όπλο του paintball. Νικητές αναδείχθηκαν η Μελίνα και ο Χάρης, οι οποίοι πήραν μαζί τους την Κατερίνα και τον Αγόρου αντίστοιχα, προκειμένου να κάνουν βίντεο κλήση με άτομο της οικογένειάς τους, στο τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας για φέτος.

Τέλος, λίγο πριν την ανακοίνωση του παίκτη που αποχωρεί στο Συμβούλιο του Νησιού είχαμε νέο γύρο «πυρών», αυτή τη φορά μεταξύ του Αγόρου και της Μελίνας, η οποία υποστήριξε ότι ο Αγόρου παλαιότερα πρόσβαλε την ίδια, την Κύπρο αλλά και την οικογένειά της.

Ωστόσο, τα επιχειρήματά της φάνηκαν να αμφισβητούν και ο Νίκος, και ο Ηλίας αλλά ακόμη και ο Σάκης!

Αν σου άρεσε κάνε