Τηλεοπτικός «πυρετός» για την προσεχή σεζόν...

Τηλεοπτικός «πυρετός» για την προσεχή σεζόν...

MEDIA UPD 08:14 Δημιουργία 20/07/18, 08:06

Με ορίζοντα τον προσεχή Νοέμβριο κινούνται οι επιτελείς του τηλεοπτικού σταθμού «Έψιλον», καθώς τότε θα εκπέμψει το νέο πρόγραμμα που ετοιμάζει πυρετωδώς ο Τζώνυ Καλημέρης.

Εκτός, όμως, από τα πρόσωπα, τις σειρές και τα σόου που ψάχνουν στο κανάλια, αναζητούν και νέο όνομα, το οποίο και θα «σφραγίσει» τη νέα εποχή του σταθμού του Ιβάν Σαββίδη.

Σε ό,τι αφορά την ενημέρωση, πάντως, εκτός από το κεντρικό δελτίο, θα υπάρχει πρωινή εκπομπή, μεσημεριανή, αλλά και νυχτερινό talk show. Για τα δύο πρώτα φαίνεται ότι έχουν κλείσει οι ...οικοδεσπότες . Θα είναι ο Σπύρος Χαριτάτος και η Πόπη Τσαπανίδου, που αποχώρησε από το Star.

Στροφή στην ενημέρωση (προεκλογική χρονιά γαρ...) κάνει και ο ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Παπαδάκης θα ξεκινά φέτος νωρίτερα το «Καλημέρα Ελλάδα», ενώ στο πρόγραμμα εντάσσεται και εβδομαδιαίο βραδινό talk show με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου. Το κεντρικό δελτίο θα παραμείνει στη ζώνη των 20.00 , ενώ θα διευρυνθεί σε χρόνο και το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.

Την έκπληξη, πάντως, φαίνεται ότι θα την κάνει το χειμώνα ο ΣΚΑΪ, ο οποίος σχεδιάζει να εντάξει στο πρόγραμμά του εκπομπές ποικίλης ύλης. Ακούγεται ότι στο Φάληρο «κατηφορίζει» η Τατιάνα Στεφανίδου και πως αυτό, που αναζητείται, είναι η ώρα προβολής της ημερήσιας εκπομπής της. Εάν η συμφωνία «κλειδώσει», τότε δεν αποκλείεται να πάρει τη θέση κάποιας εκ των δύο ενημερωτικών εκπομπών, που ήδη σήμερα υπάρχουν.

Την ίδια ώρα, ο ΣΚΑΪ δίνει τη μάχη στο πεδίο της ψυχαγωγίας, καθώς εκτός από το «Survivor» και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», ψάχνει και ξένες σειρές για να προβληθούν πριν από το κεντρικό δελτίο.

Αν σου άρεσε κάνε