«Κόκκινος» Οκτώβριος για τα κανάλια - Άλλοι φεύγουν, άλλοι έρχονται και κάποιοι... περιμένουν

«Κόκκινος» Οκτώβριος για τα κανάλια - Άλλοι φεύγουν, άλλοι έρχονται και κάποιοι... περιμένουν

MEDIA UPD 08:30 Δημιουργία 27/09/18, 08:00

***Σε πλήρη αναδιοργάνωση του αθλητικού του τμήματος προχωρεί ο ΣΚΑΪ, μετά τις αποχωρήσεις πολλών στελεχών του προς το «Open» ( πρώην Έψιλον).

Σύμφωνα με πληροφορίες, προς το κανάλι του Φαλήρου οδεύουν ήδη οι Μιχάλης Τσώχος και Παναγιώτης Περπερίδης και έπεται συνέχεια, καθώς στόχος της διοίκησης παραμένει η δημιουργία ενός ισχυρού αθλητικού τμήματος και η διατήρηση των εκπομπών που είχε πέρυσι το Σαββατοκύριακο.

***«Πορτοκαλί» έχει ανάψει ο Γιάννης Αλαφούζος για το φιλόδοξο σχέδιο της δημιουργίας του «ΣΚΑΪ 24». Μέχρι στιγμής ουσιαστικές συσκέψεις δεν έχουν γίνει και οι αποφάσεις μετατίθενται για… αργότερα. Ο νέος σταθμός θα γίνει, διαμηνύεται από τη διοίκηση, αλλά κανείς δεν θέτει συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα.

***Στην τελική ευθεία για την έναρξη του νέου, πλήρους ανανεωμένου προγράμματος μπαίνει το «Open». Η μετακόμιση στην Παιανίας, στα παλιά studio του MEGA θα γίνει μέσα στην προσεχή εβδομάδα, ενώ εντός του Οκτωβρίου θα είναι όλα έτοιμα για το νέο ξεκίνημα του καναλιού.

***Τις οριστικές αποφάσεις της διοίκησης αναμένουν στον ΑΝΤ1 σε ό,τι αφορά τον προϋπολογισμό του ενημερωτικού τμήματος. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει η τελική σύσκεψη στο Μαρούσι και από αυτή θα εξαρτηθεί το ύψος των περικοπών. Ερώτημα αποτελεί, εάν θα γίνουν μειώσεις και σε τι ποσοστό, καθώς και εάν θα υπάρξουν και απολύσεις δημοσιογράφων. Σε κάθε περίπτωση, το επόμενο διάστημα θα είναι κρίσιμο για το ιστορικό κανάλι και δεν είναι λίγοι εκείνοι που φοβούνται , αναταράξεις. Ίδωμεν...

Αν σου άρεσε κάνε