Λουκέτο, πρεμιέρα και πολλή... γκρίνια: Απ΄όλα έχει ο τηλεοπτικός μπαχτσές!

Λουκέτο, πρεμιέρα και πολλή... γκρίνια: Απ΄όλα έχει ο τηλεοπτικός μπαχτσές!

MEDIA UPD 08:27 Δημιουργία 24/10/18, 17:11

***Πρεμιέρα για το Οpen στις επτά το απόγευμα, με την Έλλη Στάη να παρουσιάζει το πρώτο δελτίο ειδήσεων στις εγκαταστάσεις στην Παιανία. Ακολουθούν οι καινούριες σειρές και την Πέμπτη από τις πέντε και μισή το πρωί ξεκινά το πρόγραμμα της ενημέρωσης. Πρόσωπα με εμπειρία έχουν αναλάβει θέσεις - κλειδιά, ενώ δεν λείπει και το «φρέσκο αίμα».

***Ένας σταθμός ανοίγει κι ένας κλείνει. Ο λόγος για το MEGA, όπου το «μαύρο» είναι πλέον θέμα λίγων ημερών, μετά την απόφαση του ΣτΕ για οριστικό «λουκέτο». Τέλος εποχής, λοιπόν, αλλά έναρξη μίας δυσάρεστης διαδικασίας, που αφορά τον πλειστηριασμό των περιουσιακών στοιχείων του πάλαι ποτέ μεγάλου καναλιού. Σύμφωνα με τη διαδικασία, ξεχωριστά θα πλειστηριάσουν οι τράπεζες τον τίτλο, την ταινιοθήκη και τα λοιπά κινητά περιουσιακά στοιχεία, που διαθέτει η «Τηλέτυπος». Ο ιστορικός του μέλλοντος, πάντως, θα έχει πολλά να γράψει...

***Γκρίνια, πολλή γκρίνια στο Μαρούσι, όπου στεγάζεται η διοίκηση του ΑΝΤ1. Αιτία; Οι «χαμηλές πτήσεις» του Nomads, ενός reality που υποσχόταν πολλά, όταν ξεκινούσε, αλλά δυστυχώς δεν έχει αποδώσει. Τη «νύφη» είναι πολύ πιθανόν να την πληρώσει ο τομέας της ενημέρωσης, καθώς έχουν επιστρέψει τα αιτήματα για περικοπές, που σημαίνει περαιτέρω μειώσεις στη μισθοδοσία και ενδεχομένως απολύσεις.

***Χαμηλό προφίλ εξακολουθεί να κρατά ο Δημήτρης Μάρης, μετά το ξέσπασμά του την περίοδο των τηλεοπτικών αδειών. Τότε ήταν, που συζητούσε την ίδρυση νέου τηλεοπτικού σταθμού και τότε ήταν, που ζήτησε και ανέλαβε τη διαχείριση της εφημερίδας «Έθνος». Ωστόσο, ο ίδιος κατάλαβε νωρίς ότι ο ανταγωνισμός ήταν πολύ σκληρός. Έτσι, αφού αποχώρησε από την διαχείριση τη ιστορικής εφημερίδας, παρέπεμψε τελικά στις Καλένδες τα περί τηλεοπτικού σταθμού. Έμεινε, λοιπόν, στο ραδιόφωνο και δεν σκοπεύει να επεκταθεί.

Αν σου άρεσε κάνε