«Έλα στη Θέση μου»: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας 05-09/11/18

«Έλα στη Θέση μου»: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας 05-09/11/18

MEDIA UPD 13:37 Δημιουργία 02/11/18, 13:35

Καθημερινά, στις 20:00, στον Alpha.

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 31
Η Βασιλίνα είναι έτοιμη να τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να πείσει τον Αχιλλέα πως είναι έγκυος στο παιδί του και η Ρενάτα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Βλάσης μην μπορώντας να πιστέψει πως η Φαίη είναι νεκρή, ζητάει να του σταλεί η σωρός της για να το επιβεβαιώσει, την ώρα που η Αιμιλία ετοιμάζει ένα δυνατό χτύπημα στον Αντρέα. Η Λατάνια παίρνει την εκδίκησή της από τον Δαμιανό, ενώ ο Μίμης βρίσκεται να φωτογραφίζεται στην έπαυλη, με ένα αναπάντεχο μοντέλο στο πλάι του. Ο Λεωνίδας μαθαίνει πως ο νέος του έρωτας μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει, ενώ ο Θοδωρής κάνει σχέδια για τη μεγάλη ζωή που τον περιμένει ως μάνατζερ.

Τρίτη 6 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 32
Η Βασιλίνα μεταφέρεται στο νοσοκομείο με αιμορραγία και η Ρενάτα κάνει τον Αχιλλέα να νιώσει ακόμα περισσότερες τύψεις. Τα νέα του θανάτου της Φαίης ταράζουν τον Δαμιανό και τον Βλάση, ενώ ο Αντρέας επισκέπτεται το οινοποιείο και έχει μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Λεωνίδα. Η Αιμιλία αποφασίζει να μιλήσει στην αστυνομία για τον Αντρέα, ώστε να βρει τρόπο να τον σταματήσει. Η Σύλβια και η Βάνα παλεύουν για το ποια θα συμπρωταγωνιστήσει στη διαφήμιση με τον Μίμη, ενώ ο Ζούβας έχει νέα πρόταση για δουλειά, που θα φέρει μπελάδες στους Σοφοκλέους. Στο μεταξύ, η Φλωρέτα υποψιάζεται ότι τα ατυχήματα της Βασιλίνας δεν είναι ακριβώς… ατυχήματα.

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 33
Ο Ανδρέας συλλαμβάνεται και μεταφέρεται στην ασφάλεια για κατάθεση. Η Σύλβια έρχεται σε έντονη κόντρα με την Αιμιλία παίρνοντας το μέρος του πατέρα της και ο Δαμιανός πηγαίνει μαζί με τον Βλάση να παραλάβουν το πτώμα της Φαίης. Η Φλωρέτα βρίσκει την ευκαιρία να φύγει από το σπίτι συναντώντας επιτέλους τον Λεωνίδα, ενώ ο Αχιλλέας ανακαλύπτει την κρυφή κάμερα της Βασιλίνας. Θα καταφέρει να πείσει ο Ανδρέας την ασφάλεια για την εμπλοκή της Αιμιλίας στις κατηγορίες που τον βαραίνουν; Ποια είναι η Μάρα Τζάρα που στέλνει μήνυμα στον Μίμη; Και τέλος, ο Άραβας έστειλε το πτώμα, είναι όμως της Φαίης;

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 34
Όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο αντίο στη Φαίη. Ο Δαμιανός θέλει να αναγκάσει Βλάση και Λουκά να καταφύγουν σε μία μακάβρια λύση για να σιγουρευτεί ότι η σωρός ανήκει όντως στη Φαίη. Ο Αχιλλέας είναι σίγουρος ότι η Βασιλίνα είναι πίσω από την κάμερα στο σπίτι του και για να το αποδείξει στη Ρενάτα, επιστρατεύει τον πλέον λάθος άνθρωπο. Ο Αντρέας πέφτει στην παγίδα που του έστησε η Αιμιλία και προσπαθεί να ελιχθεί.

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 35
Βασιλίνα και Αντρέας συμμαχούν. Η Βασιλίνα υπόσχεται στον Αντρέα να τον βοηθήσει να γίνει πρόεδρος της Sofo αν αυτός λύσει το νομικό θέμα με το όνομά του. Ο Αντρέας με την Φλωρέτα αρχίζουν να υπολογίζουν τις ψήφους και ποιος είναι με ποιον. Ο Αχιλλέας και η Ρενάτα πιστεύουν σιγά σιγά πως τα λόγια της Μένης ίσως δεν ήταν απλά μια μπλόφα και εκείνος αποφασίζει να στηρίξει με τα δικά του κεφάλαια τη ρευστότητα της Sofo. Από την άλλη ο Ζούβας καταστρώνει νέα επιχειρηματικά σχέδια μαζί με τον Φώτη και τον Ζαχαρία, ενώ στο νεκροταφείο γίνεται η κηδεία της Φαίης.

Αν σου άρεσε κάνε