Ο Καρατζαφέρης «καρφώνει» Τσίπρα για το λουκέτο στο ΑΡΤ

Ο Καρατζαφέρης «καρφώνει» Τσίπρα για το λουκέτο στο ΑΡΤ

MEDIA UPD 17:53 Δημιουργία 04/12/18, 17:48

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης «βλέπει» πολιτική δίωξη πίσω από το πρόστιμο που του επεβλήθη από το ΕΣΡ ύψους 150.000 ευρώ, γεγονός που τον αναγκάζει να προχωρήσει στο κλείσιμο του AΡΤ TV.

Ειδικότερα, ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού ανέφερε στην εκπομπή του ότι πρόκειται για «ένα τεράστιο πρόστιμο που μας οδηγεί στο κλείσιμο του καναλιού. Ούτως ή άλλως είχαμε πάθει ζημιά όταν ο ίδιος φορέας με γραμμή της κυβέρνησης μας έκανε τοπικούς από πανελλήνιους και χάσαμε τους πελάτες μας. Ήταν 7-8 οδυνηροί μήνες, δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε από την 1η Ιανουαρίου, αλλά αυτό είναι ένα θέμα που αφορά εμάς».

«Νιώθω ότι διώκομαι για ιδέες που δεν είναι αρεστές για την κυβέρνηση», δήλωσε.

Όσον αφορά την απειλητική και υβριστική επιστολή που εστάλη στο ΕΣΡ μετά την επιβολή του προστίμου, τόνισε ότι «υπήρξε προβοκάτσια χοντρή. Εστάλη επιστολή στο ΕΣΡ με φαξ που έλεγαν πρόστυχα πράγματα που δεν μας αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση. Στείλαμε επιστολή προς το ΕΣΡ στην οποία αναφέρεται ότι δεν εκφράζει το AΡT».

«Απαιτούμε τη διερεύνηση της επιστολής από τις αρχές της χώρας», είπε καταλήγοντας, προαναγγέλλοντας μάλιστα ότι «θα πάρει ντουντούκες και θα οργώνει την Ελλάδα, δεν θα αφήσει την Ελλάδα στη μπολσεβίκικη νοοτροπία».

Αν σου άρεσε κάνε