Οι 10 τηλεοπτικές σειρές που δεν πρέπει να χάσετε το 2019

Οι 10 τηλεοπτικές σειρές που δεν πρέπει να χάσετε το 2019

MEDIA UPD 13:16 Δημιουργία 24/12/18, 16:17

TAGS

Εάν είστε από τους τύπους που δεν παρακολουθούν τηλεοπτικές σειρές, το 2019 έχετε την ευκαιρία αυτό να το αλλάξετε, με τις δέκα νέες κυκλοφορίες που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Αυτή είναι η λίστα με τις 10 πιο αναμενόμενες σειρές, όπως προτείνει το Esquire.

1. Black Monday

Μια μαύρη κωμωδία με τους Don Cheadle, Andrew Rannells, Regina Hall, και Paul Scheer για τα χρόνια που οδήγησαν στο χρηματιστηριακό κραχ 1987 στις ΗΠΑ. Αν σας άρεσε ο Λύκος της Wall Street, τότε αυτή τη σειρά θα την λατρέψετε!

2. First Wives Club

Πρόκειται για την τηλεοπτική αναβίωση της κωμωδίας Girls Trip του 1996, με τις Diane Keaton, Bette Midler, και Goldie Hawn. Τρεις γυναίκες ενώνουν τις δυνάμεις του όταν οι άντρες τους τις παράτησαν για νεότερες γυναίκες. Στο remake πρωταγωνιστούν οι Jill Scott, Michelle Buteau, και η Ryan Michelle Bathe.

3. Good Omens

Άλλο ένα μυθιστόρημα που φτάνει στη μικρή οθόνη μέσα από τη συνδρομητική πλατφόρμα του Amazon. Στη σειρά επιστημονικής φαντασίας, οι δυνάμεις του καλού και του κακού προετοιμάζουν τη Γη για την Αποκάλυψη. Με τους Michael Sheen και David Tennant να ηγούνται του καστ.

4. What we do in the shadows

Μια κάλτ κωμωδία τρόμου, στην οποία βαμπίρ ετών 300, προσπαθούν να προσαρμοστούν στο σύγχρονο τρόπο ζωής.

5. The witcher

Δράση και επιστημονική φαντασία ενώνονται στη σύγχρονη προσαρμογή της πολωνικής σειράς των 90s. Ο Henry Cavill φοράει γκρι περούκα και υποδύεται τον κυνηγό τεράτων που ταξιδεύει σε παράλληλα σύμπαντα για να νικήσει το κακό.

6. City on a Hill

Με πρωταγωνιστή τον Kevin Bacon και συμπαραγωγούς τους Ben Affleck και Matt Damon αυτή η σειρά είναι βέβαιη επιτυχία. Επικεντρώνεται στο διεφθαρμένο ποινικό σύστημα της Βοστώνης το 1990.

7. Watchmen

Στη μικρή οθόνη ζωντανεύει το κόμικ των Alan Moore και Dave Gibbons. Στη σειρά με τους υπερήρωες θα πρωταγωνιστήσουν οι Regina King, Don Johnson, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr, και Jeremy Irons, σειρά που ελπίζουμε να είναι καλύτερη από την κινηματογραφική εκδοχή του Zak Snyder.

8. Central Park 5

Στο Netflix έρχεται το δράμα που εστιάζει στη φρικιαστική δολοφονία στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης, το 1989, για την οποία κατηγορήθηκαν άδικα πέντε αφροαμερικανοί άντρες, οι οποίοι πέρασαν 25 χρόνια στη φυλακή, πριν τελικά αποσυρθούν οι κατηγορίες.

9. Fosse/Verdon

Ο σκηνοθέτης του Hamilton, Thomas Kail, θα είναι παραγωγός στη σειρά που πραγματεύεται τη δημιουργική και ρομαντική σχέση δύο αστέρων του Broadway: του χορογράφου και σκηνοθέτη Bob Fosse (τον υποδύεται ο Sam Rockwell) και της ηθοποιού και χορεύτριας Gwen Verdon (το ρόλο υποδύεται η Michelle Williams).

10. Armistead Maupin's Tale of the City

Με τους ίδιους πρωταγωνιστές, την Ολυμπία Δουκάκης και Laura Linney, επιστρέφει η σειρά με 10 επεισόδια.

Αν σου άρεσε κάνε