Super League: Αντίθετη και η ΕΡΤ στην εμβόλιμη αγωνιστική

Super League: Αντίθετη και η ΕΡΤ στην εμβόλιμη αγωνιστική

MEDIA Δημιουργία 24/12/18, 20:52

Αντίθετη με τη διεξαγωγή εμβόλιμης αγωνιστικής φέρεται να είναι μετά τη NOVA και η ΕΡΤ.

Τόσο το συνδρομητικό κανάλι, όσο και το κρατικό έχουν «κοινό μέτωπο» αναφορικά με τον επανορισμό της αναβληθείσας 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ΕΡΤ εμφανίζεται αντίθετη στο ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια μεσούσης της εβδομάδας, ενώ από την πλευρά της η NOVA έχει προτείνει ως ημερομηνίες τα τριήμερο 5-7 Ιανουαρίου ή 12-14/1.

Την τελική απόφαση στην υπόθεση θα λάβει η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος στην επόμενη συνεδρίασή της, που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Παρασκευή το μεσημέρι (28/12, 12:00).

Υπενθυμίζεται ότι με επιστολή που απέστειλε προς τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος το συνδρομητικό κανάλι υπογραμμίζει πως η Super League πρέπει να αποφασίσει και να εισηγηθεί στην ΕΠΟ όπως μετακυλιστεί στο επόμενο διαθέσιμο Σαββατοκύριακο όλος ο προγραμματισμός του πρωταθλήματος.

Αυτό χωρίς να υπάρξει εμβόλιμη αγωνιστική, ξεπερνώντας στην πράξη τα όποια τυπικά ζητήματα του κανονισμού. Η NOVA ζήτησε από το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας «να πράξει κάθε τι αναγκαίο» προκειμένου να συνεννοηθούν οι αρμόδιοι φορείς και να αποκλειστεί η όποια εμβόλιμη αγωνιστική.

Σύμφωνα με την πρόταση της NOVA και με δεδομένο ότι οι διαιτητές θα επανεκτιμήσουν τη στάση τους στις 4 Ιανουαρίου 2019, το πιθανότερο σενάριο είναι η 15η αγωνιστική να διεξαχθεί το τριήμερο 12-14 Ιανουαρίου για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, το οποίο θα συνεχιστεί κανονικά και θα περατωθεί μια εβδομάδα αργότερα από τον αρχικό προγραμματισμό.

Αν σου άρεσε κάνε