Ξέσπασε σε κλάματα η Αφροδίτη Γραμμέλη στον αέρα του «Πρωινού»

Ξέσπασε σε κλάματα η Αφροδίτη Γραμμέλη στον αέρα του «Πρωινού»

MEDIA UPD 14:13 Δημιουργία 23/01/19, 13:16

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η Αφροδίτη Γραμμέλη, που υπήρξε συνεργάτιδα του Θέμου Αναστασιάδη στο Πρώτο Θέμα, μιλώντας για τον άδικο χαμό του δημοσιογράφου.

«Θα με συγχωρέσετε αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο. Από τη στιγμή που έφυγε από τη χώρα, επικοινωνούσε μαζί μας σχεδόν καθημερινά και με τον καθένα ξεχωριστά, έστελνε μηνύματα, διάβαζε όλα τα κείμενα, συζητούσε μαζί μας ιδέες. Ήταν δίπλα μας ακόμα και για να μάθει πώς είναι τα παιδιά μας, πώς είμαστε εμείς, για να μας κάνει λίγο πλάκα επειδή μας έλειπε πάρα πολύ στην εφημερίδα. Συγγνώμη…», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη και ξέσπασε σε κλάματα.

«Με μένα μιλούσε πάντα για τη μεγάλη του αγάπη, την τηλεόραση. Προσπαθούσε να βλέπει από εκεί που ήταν τηλεόραση και μιλούσαμε με μηνύματα. Με ρωτούσε για τα καινούρια reality που έβγαιναν, του έστελνα στοιχεία για τους χαρακτήρες των παιδιών για να προσπαθήσει να καταλάβει το κοινωνικό κράμα των reality. Πάντα με συμβούλευε να είμαι τρυφερή, τον ενδιέφερε πάντα η προσέγγιση του ανθρώπου. Πίστευε ότι πίσω από ένα πρόσωπο υπάρχει και μια γοητευτική ιστορία», πρόσθεσε.


Αν σου άρεσε κάνε