Τα κερδοκούκουτσα δίχασαν τους κριτές του MasterChef

Τα κερδοκούκουτσα δίχασαν τους κριτές του MasterChef

MEDIA UPD 12:38 Δημιουργία 30/01/19, 12:30

Διαφώνησαν για πρώτη φορά ο Σωτήρης Κοντιζάς με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο σχετικά με τα... κερδοκούκουτσα στο πιάτο ενός παίκτη.

«Τα κεδροκούκουτσα, επειδή δεν τα βρήκα φρέσκα ήταν πολύ μαστιχωτά και δεν έσπαγαν όπως έπρεπε», εξήγησε ο Αλέξανδρος. «Και γιατί τα έβαλες;», ρώτησε ο Κοντιζάς, ωστόσο, η απάντηση που πήρε τον άφησε άναυδο. «Γιατί τα έλεγε η συνταγή, σεφ», είπε ο διαγωνιζόμενος, κάνοντας τον Κοντιζά να γουρλώσει τα μάτια.

Οταν, λοιπόν, ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας, ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε με αμέσως «όχι» και τα έβαλε με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, που σκέφτηκε αν του πει «ναι».

Κουτσόπουλος.: Εμείς εδώ είμαστε για να δίνουμε ποδιές. Δυστυχώς, δεν έχει για όλους. Και προσέχουμε πολύ που θα τις δώσουμε γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικές. Ήρθες με ένα πιάτο διαφορετικό, μια ενδιαφέρουσα πρώτη ύλη, αλλά στο αποτέλεσμα όλο αυτό που ακούσαμε ως εισαγωγή δεν ολοκληρώθηκε στο πιάτο. Παρ’ όλα αυτά έχουμε ένα πάρα πολύ νόστιμο κρέας, το πιάτο έχει νοστιμιά…
Κοντιζά: Συγγνώμη, ετοιμάζεσαι να του πεις ναι; Για να καταλάβω…
Κουτσόπουλος: Ναι.
Κοντιζάς.: Συγγνώμη, εγώ έχω κεδροκούκουτσα ακόμα, έχει μουδιάσει το στόμα μου. Έχω κουκούτσια, δεν έφτασα καν σε εκείνο το σημείο. Συγγνώμη που επεμβαίνω, δεν το έχω ξανακάνει ποτέ. Δεν είναι στο στόμα σας τα κεδροκούκουτσα; Δεν μπορώ να καταλάβω.
Κουτσόπουλος.:Να κάνω μια ερώτηση; Όταν τρώμε pepper steak…
Κοντίζας.: Λεωνίδα, δεν είναι αυτό…
Κουτσόπουλος.:Κάτσε, να σε ρωτήσω, μαγειρικά… Δεν σπας το πιπέρι και είναι κομμάτια και τα μασάς και τα τρως; Δεν έχει όλη αυτή τη δύναμη το πιπέρι; Γιατί έτσι είναι;
Κοντιζάς.: Δεν σε ενοχλεί αυτό το πράγμα;
Κουτσόπουλος.:Καθόλου. Ήταν πολύ νόστιμο για να με ενοχλήσει αυτό.

Δείτε την audition του διαγωνιζόμενου:


Αν σου άρεσε κάνε