Τι σχέση έχουν 20 Έλληνες Instagrammers με την Huawei;

Τι σχέση έχουν 20 Έλληνες Instagrammers με την Huawei;

MEDIA UPD 13:39 Δημιουργία 08/02/19, 13:32

Εκατοντάδες φωτογραφίες από αθέατες γωνιές της Ελλάδας που τράβηξαν οι 20 δημοφιλέστεροι Έλληνες instagrammers, θα χρησιμοποιηθούν σε καμπάνια για την προώθηση της χώρας ως τουριστικό προορισμό, στο πλαίσιο του εγχειρήματος «Unseen Greece by 20 Mates», με τη βοήθεια της κινεζικής Huawei.

500 εικόνες υψηλής αισθητικής αξίας παραδόθηκαν στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού.

Σκοπός του project ήταν η ανάδειξη και προώθηση της αθέατης πλευράς της Ελλάδας, μέσα από την σύγχρονη και συχνά διαφορετική ματιά Ελλήνων, ερασιτεχνών και μη, φωτογράφων του Instagram χρησιμοποιώντας το νέο Smartphone Huawei Mate20 Pro με την δύναμη της διπλής Τεχνητής Νοημοσύνης και την τριπλή κάμερα Leica.

Και ενώ το αρχικό πλάνο προέβλεπε την παράδοση 200 εικόνων, τελικά, λόγω του υπερβάλλοντος ζήλου από πλευράς των φωτογράφων και του υψηλού επιπέδου του υλικού, τελικά παραδόθηκαν 500 εικόνες!


Οι φωτογραφίες από σήμερα ξεκινούν το ταξίδι τους στον κόσμο, αφού θα χρησιμοποιηθούν ως υλικό για τις social media καμπάνιες του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, ενώ μέρος αυτών θα κάνει ντεμπούτο στην μεγάλη τουριστική έκθεση ΙΤΒ-BERLIN, η οποία ανοίγει τις πύλες της σε ένα μήνα στο Βερολίνο.




Αν σου άρεσε κάνε