Ξύλο μεταξύ δημοσιογράφων της ΕΡΤ!

Ξύλο μεταξύ δημοσιογράφων της ΕΡΤ!

MEDIA UPD 19:59 Δημιουργία 13/03/19, 19:54

TAGS

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ δυο δημοσιογράφων της ΕΡΤ σημειώθηκε την Τετάρτη, με τον Άκη Πασαλίδη και τον Νίκο Γιαννόπουλο από τον αθλητικό τμήμα να πιάνονται στα χέρια λόγω ενός θέματος που δεν προβλήθηκε στο δελτίο.

Ειδικότερα, ο Γιαννόπουλος ζήτησε τον λόγο από τον παρουσιαστή, γιατί δεν συμπεριέλαβε το βίντεο που είχε ετοιμάσει.

Ωστόσο τα πράγματα γρήγορα οξύνθηκαν και... ξέφυγαν. Ο ένας δημοσιογράφος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του άλλου, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου και τον χτύπησε με μπουνιές.

Στο ραδιομέγαρο μετέβη ασθενοφόρο και περιπολικό καθώς οι δύο άνδρες θα μεταφερθούν στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής για να υποβληθούν μηνύσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ τα λέει όλα, κάπως πιο ήπια: «Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας. Οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν. Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα».

Αν σου άρεσε κάνε