Δεύτερη ευκαιρία σε παίκτες που αποχώρησαν από το MasterChef

Δεύτερη ευκαιρία σε παίκτες που αποχώρησαν από το MasterChef

MEDIA UPD 12:27 Δημιουργία 17/03/19, 12:16

Σε αποκαλύψεις για τη συνέχεια του ριάλιτι μαγειρικής προέβησαν οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης.

Στην ερώτηση του περιοδικού People, αν «υπάρχει φαβορί ή ο κάθε διαγωνιζόμενος σας εκπλήσσει σε κάθε δοκιμασία, με αποτέλεσμα να υπάρχουν συνέχεια ανατροπές», ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε: «Υπάρχουν πρόσωπα που μας έχουν κινήσει το ενδιαφέρον από τις οντισιόν, κάτι που μας είχε συμβεί και πέρσι με τον Γιώργο Φασιλή. Το μάτι μας κόβει και έχουμε βάλει ένα προσωπικό στοίχημα για το ποιος θα κερδίσει το MasterChef».

Ο Πάνος Ιωαννίδης τόνισε: «Εξαρχής κάναμε μια επιλογή με κάποιους παίκτες, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Με βάση, όμως, τη ροή του παιχνιδιού, βλέπουμε ότι πολλά πράγματα ανατρέπονται ή δεν είναι έτσι όπως τα είχαμε δει».

Από την πλευρά του Λεωνίδας Κουτσόπουλος δήλωσε: «Το ενδιαφέρον του παιχνιδιού είναι πως είναι πολύπλοκο και έχει διαφορετικές, πολλές και καθημερινές δοκιμασίες. Οπότε είναι φυσιολογικό κάποιος με μία αποτυχία να βρεθεί προτεινόμενος. Εδώ το μέτρο σύγκρισης δεν είναι το πιο κακό, αλλά το λιγότερο καλό. Και τα πράγματα είναι ακόμα πιο αυστηρά, διότι ο χρόνος είναι συγκεκριμένος και η αστοχία δεν μπορεί να διορθωθεί».

«Στην πορεία του παιχνιδιού θα υπάρξουν και δεύτερες ευκαιρίες, με συγκεκριμένες διαδικασίες. Θα δούμε παίκτες που είχαν αποχωρήσει να επιστρέφουν στο MasterChef, αλλά και πολλά ακόμα που δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε», ανέφερε ο Σωτήρης Κοντιζάς.
Αν σου άρεσε κάνε