Η Μύκονος εμπνέει ξανά τον Οίκο Dior

Η Μύκονος εμπνέει ξανά τον Οίκο Dior

UPD 15:58 Δημιουργία 23/05/18, 15:51

Συλλογή ρούχων και αξεσουάρ θα παρουσιάσει αποκλειστικά στη Μύκονο, ο οίκος μόδας Dior.

Το θέμα της συλλογής είναι εμπνευσμένο από το νησί των ανέμων, ενώ η μπουτίκ θα ανοίξει τις «πύλες» της στις 15 Ιουνίου και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.

Η συλλογή για τη Μύκονο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά από την καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου, Maria Grazia Chiuri και περιλαμβάνει αρκετά ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ, εκ των οποίων πολλά φέρουν το σύνθημα J'adior Mykonos, δηλαδή λατρεύω τη Μύκονο, κάνοντας ένα μικρό λογοπαίγνιο με την επωνυμία του Οίκου (σ.σ. adore-dior). Εξάλλου, η φράση J'adior αποτελεί βασικό σλόγκαν προώθησης του οίκου.

Εκτός από τη συλλογή με θέμα τη Μύκονο, οι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν σχέδια και από την φθινοπωρινή κολεξιόν του οίκου για το 2018.

Αν και ο διάσημος οίκος δεν έχει κατάστημα στο νησί, η Μύκονος παίζει έναν σημαντικό ρόλο στην ιστορία του. Ο ιδρυτής του Christian Dior έμεινε εκεί στις αρχές της δεκαετίας του 1950. Μπορούσε κανείς άλλωστε να δει την επιρροή του νησιού στα σχέδιά του από το 1953 και μετά, όπως για παράδειγμα σε φορέματα που έφεραν το όνομα Αθήνα, Κέρκυρα ή Ρόδος.

Αν σου άρεσε κάνε