Ο Κιμ πήγε στη Σιγκαπούρη με την δική του... τουαλέτα!

Ο Κιμ πήγε στη Σιγκαπούρη με την δική του... τουαλέτα!

UPD 14:00 Δημιουργία 13/06/18, 13:52

Σε διάφορα μέτρα από φόβο για την ζωή του προχωρά συνεχώς ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ειδικότερα, ένα εξ' αυτών το οποίο και ήταν γνωστό ήταν να ταξιδέψει στη Σιγκαπούρη για την ιστορική σύνοδο κορυφής με τον Αμερικανό πρόεδρο, όχι με το ιδιωτικό του αεροσκάφος, αλλά με αεροσκάφος της Air China.

Ωστόσο, ένα άλλο μέτρο ιδιαίτερα περίεργο αλλά και άγνωστό έως τώρα είναι πως εκτός από την αλεξίσφαιρη λιμουζίνα και τους δεκάδες άνδρες της ασφάλειάς του, που τρέχουν γύρω από το πολυτελές αυτοκίνητο, ο ηγέτης της Βορείου Κορέας ταξιδεύει πάντα έχοντας μαζί του την φορητή του... τουαλέτα!

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν τρέμει στην ιδέα πως οι «εχθροί» του μπορεί να έχουν στα χέρια τους δείγμα των κοπράνων του και έτσι να μπορέσουν να αντλήσουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του. Η εφημερίδα Chosun της Νοτίου Κορέας αναφέρει πως ο Κιμ μετέφερε στη Σιγκαπούρη την προσωπική του φορητή τουαλέτα ώστε «δύτες υπονόμων να μην έχουν πρόσβαση στα κόπρανα του ανώτατου ηγέτη».

Ο Λι Γιουν Κέολ, αξιωματούχος σε μονάδα διοίκησης φρουράς του καθεστώτος, που αυτομόλησε το 2015 στη Νότιο Κορέα, δήλωσε τον Απρίλιο στην «Washington Post» πως ο Κιμ πάντα ταξιδεύει με την φορητή του τουαλέτα επειδή δεν του αρέσει να χρησιμοποιεί τις δημόσιες τουαλέτες. «Ο ηγέτης της Βορείου Κορέας έχει μια προσωπική τουαλέτα που τον "ακολουθεί" όταν ταξιδεύει. Οι "απεκκρίσεις" του ηγέτη περιέχουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του και δεν γίνεται να μένουν πίσω», ανέφερε ο Λι.

Το 2015 το ειδησεογραφικό πρακτορείο της Νότιου Κορέας DailyNK είχε αποκαλύψει πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν κυκλοφορεί πάντα με ένα κομβόι οχημάτων χωρίς κανείς να γνωρίζει σε ποιο βρίσκεται ο ηγέτης και ένα από τα οχήματα λειτουργεί ως προσωπική του τουαλέτα.

Αν σου άρεσε κάνε