Make-up artist μεταμορφώνεται σε... πίνακες ζωγραφικής! (photos, video)

Make-up artist μεταμορφώνεται σε... πίνακες ζωγραφικής! (photos, video)

UPD 13:16 Δημιουργία 17/08/18, 14:22

Είχε γίνει viral με τις μεταμφιέσεις της σε Marilyn Monroe, Selena Gomez, Audrey Hepborn, Christiano Ronaldo...

Η Κινέζα make-up artist He Yuhong, «ξαναχτυπά» με... διάσημα έργα τέχνης.

«Είναι πιο δύσκολο να κάνεις αυτού του είδους το μακιγιάζ, διότι είναι σαν τη ζωγραφική», δήλωσε η He, που ζει και εργάζεται στη νοτιοδυτική πόλη Τσονγκίνγκ. «Χρειάζεται να ζωγραφίσω το πρόσωπο άλλων ανθρώπων στο δικό μου, προσθέτοντας πολλές λεπτομέρειες και χρειάζεται να αλλάξω τα χαρακτηριστικά του προσώπου μου».

Η νεαρή Κινέζα έχει μεταμορφωθεί ακόμα και σε χαρακτήρες από πίνακες ζωγραφικής, όπως το «Κορίτσι με το Μαργαριταρένιο Σκουλαρίκι» του Ολλανδού ζωγράφου Γιοχάνες Βερμέερ.

Η συγκεκριμένη μεταμόρφωση χρειάστηκε πάνω από έξι ώρες, με την He να προσθέτει προσεκτικά στρώματα make-up στο πρόσωπό της για να κάνει τις απαραίτητες φωτοσκιάσεις και να φορά ένα μαντήλι για να ταιριάζει με αυτό στον πίνακα του 17ου αιώνα.

Τον Μάιο, η make-up artist ξεκίνησε μια σειρά από βίντεο, ζωντανεύοντας τη «Μόνα Λίζα» του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, σε μια μεταμόρφωση που τράβηξε την προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πριν γίνει blogger, η He είχε το δικό της στούντιο μακιγιάζ. Τώρα, εκτιμά ότι το ποσό που ξοδεύει κάθε μήνα σε προϊόντα μακιγιάζ φθάνει τα 10.000 γιουάν (1.452 δολάρια), ενώ έχει εταιρίες ως χορηγούς.

«Μου αρέσει να δοκιμάζω νέα πράγματα» δήλωσε, προσθέτοντας ότι θα ακολουθήσουν μεταμορφώσεις σε χαρακτήρες από τον «Βασιλιά των Λιονταριών» και σε πριγκίπισσες από τις ταινίες κινουμένων σχεδίων της Disney.

Αν σου άρεσε κάνε