Ξενοδοχείο 5 αστέρων για... γάτες (photos)

Ξενοδοχείο 5 αστέρων για... γάτες (photos)

Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ UPD 14:59 Δημιουργία 29/10/18, 14:20

Λέγεται Longcroft Luxury Cat Hotel, βρίσκεται στο Hertfordshire της Αγγλίας και είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων για... γάτες!

Διαθέτει 6 ξεχωριστά θερμαινόμενα δωμάτια, κάθε ένα εκ των οποίων είναι διαφορετικά διακοσμημένο. Όλα διαθέτουν το δικό τους, τελευταίας τεχνολογίας, σύστημα ήχου ώστε οι γάτες να μπορούν να ακούν τη μουσική που θα επιλέξουν οι ιδιοκτήτες τους. Έξω από το παράθυρο του κάθε δωματίου υπάρχουν κλουβιά πουλιών για να κρατούν το ενδιαφέρον των φιλοξενούμενων (!).

Οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου παρέχουν 24ωρη φροντίδα στα κατοικίδια.

Το μενού έχει δημιουργηθεί από ειδικό διατροφολόγο και περιλαμβάνει πολλές εκλεκτές επιλογές, ενώ σερβίρεται σε ασημένιους δίσκους και πιάτα από κινεζική πορσελάνη.

Φρέσκο τρεχούμενο νερό παρέχεται σε κάθε δωμάτιο μέσω μικρών σιντριβανιών, τα οποία είναι επίσης κατασκευασμένα από πορσελάνη.

Οι τιμές των δωματίων κυμαίνονται από 15 έως 25 ευρώ ανά βράδυ. Ο κάθε ιδιοκτήτης ωστόσο, έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ένα έξτρα πακέτο που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων περιποίηση νυχιών και καθημερινό μασάζ για το αγαπημένο του κατοικίδιο, πληρώνοντας φυσικά κάτι παραπάνω.

Αν σου άρεσε κάνε