ΗΠΑ: Νοσηλευτής άφησε έγκυο τετραπληγική γυναίκα

ΗΠΑ: Νοσηλευτής άφησε έγκυο τετραπληγική γυναίκα

UPD 13:16 Δημιουργία 25/01/19, 13:11

Νοσηλευτής στην Αριζόνα των ΗΠΑ φαίνεται πως βίασε και άφησε έγκυο μια τετραπληγική γυναίκα που είναι σε κώμα εδώ και 14 χρόνια.

Ο άντρας, που άφησε έγκυο την 29χρονη γυναίκα και σόκαρε τον κόσμου, αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες, μία για σεξουαλική επίθεση και μία για κακοποίηση ευάλωτου ενηλίκου, όπως διευκρίνισε ο αστυνομικός διευθυντής Τόμι Τόμσον σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ο δικηγόρος του Σάδερλαντ, Ντέβιντ Γκρέγκαν, υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη για την πράξη του ακόμη και αν η αστυνομία αναφέρει ότι το DNA του συνδέεται με την υπόθεση.

Μάλιστα, κάνει λόγο για έναν οικογενειάρχη με μικρά παιδιά που ζει στην Αριζόνα από το 1993.

«Δεν υπάρχει άμεση απόδειξη ότι ο κ. Σάδερλαντ έχει διαπράξει αυτές τις πράξεις. Ξέρω ότι υπάρχει DNA, αλλά έχει το δικαίωμα να ζητήσει τον δικό του εμπειρογνώμονα», αναφέρει.

Την ίδια ώρα, οι οικογένειες άλλων ασθενών του νοσοκομείου ανησυχούν για την επίθεση και φοβούνται μήπως ο 36χρονος έχει προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις κατά δικών τους ανθρώπων.

Οι συγγενείς ασθενών σοκαρίστηκαν από την είδηση και δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο Σάδερλαντ βρισκόταν πίσω από αυτό.

«Ηταν πολύ αγαπητός και πολύ συμπονετικός ή τουλάχιστον φαινόταν έτσι. Τον εμπιστευόμουν πραγματικά», λέει η Αντζελα Γκόμες, μητέρα ενός ασθενή. «Υποψιάστηκα άλλους, αλλά έκανα λάθος, όλοι ξεγελαστήκαμε. Ούτε στα χειρότερά μου όνειρα δεν θα πίστευα ότι ήταν αυτός. Ημουν τόσο σοκαρισμένη διότι τον εμπιστευόμουν», προσθέτει.





Αν σου άρεσε κάνε