«Κωλοτούμπα» Πετρόπουλου για το δώρο του Πάσχα

«Κωλοτούμπα» Πετρόπουλου για το δώρο του Πάσχα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ UPD 16:00 Δημιουργία 26/03/19, 15:49

Μετά το μεγαλοπρεπές «άδειασμα» του Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος «μάζεψε» τις επίμαχες δηλώσεις, που έκανε νωρίτερα την Τρίτη περί παροχής «δώρου» Πάσχα σε συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους.

Ειδικότερα, σε σχετικό non paper από το γραφείου του κ. Πετρόπουλου, σημειώνεται πως «ουδέποτε επιβεβαίωσε τις σχετικές πληροφορίες, ουδέποτε επιβεβαίωσε μια τέτοια εκδοχή, αντιθέτως υπογράμμισε ότι τις σχετικές ανακοινώσεις τις κάνει μόνο ο Πρωθυπουργός».

Η όχι-ακριβώς-δήλωση αυτή επέσυρε την αντίδραση του υπουργείου Οικονομικών, το οποίο δήλωσε άγνοια για το θέμα, ενώ και από το Μέγαρο Μαξίμου ανακοινώθηκε ότι δεν υπάρχει σχετικός σχεδιασμός.

Καθυστερεί το ν/σ για την προστασία της πρώτης κατοικίας

Την ίδια ώρα, ο κ. Πετρόπουλος «απομάκρυνε» περαιτέρω την ημερομηνία, όπου η κυβέρνηση θα φέρει προς ψήφιση στη Βουλή το νομοσχέδιο για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Ερωτηθείς αν η κυβέρνηση θα καταθέσει σήμερα το νομοσχέδιο για τα «κόκκινα δάνεια», ο κ. Πετρόπουλος δήλωσε πως «η κυβέρνηση ασκεί μια σοβαρή και υπεύθυνη πολιτική. Όταν, στο Eurogroup της 5ης Απριλίου, θα συζητήσουμε το θέμα αυτό, δεν θα ήταν έντιμο, ευθύ και αξιόπιστο να προχωρήσει η κυβέρνηση και να κάνει τώρα ένα νομοσχέδιο, όταν αυτή η συζήτηση εξελίσσεται και θα ολοκληρωθεί στο Eurogroup».

Αν σου άρεσε κάνε