Σύσκεψη στο Μαξίμου για την επένδυση στο Ελληνικό

Σύσκεψη στο Μαξίμου για την επένδυση στο Ελληνικό

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ UPD 18:20 Δημιουργία 17/05/19, 18:14

Το ζήτημα της επένδυσης της Lamda Development στο Ελληνικό τέθηκε επί τάπητος σε ευρεία σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Αλέκο Φλαμπουράρη.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τον υπουργό Επικρατείας, «συνεδρίασε σήμερα 17.5.2019 το κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης για την Αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας, με θέμα την παρουσίαση των μελετών για την έγκριση των προβλεπόμενων Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων.

Αποσαφηνίστηκαν οι επόμενες ενέργειες για την επιτυχή ολοκλήρωση του διεθνή διαγωνισμού για την έκδοση άδειας καζίνο στο Ελληνικό, ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη. Παράλληλα έγινε ειδική αναφορά στις απαραίτητες ενέργειες που δρομολογούνται αναφορικά με την κατεδάφιση των αυθαίρετων κτισμάτων στον αιγιαλό.

Συμπερασματικά, μετά τη σημερινή συνάντηση, η Κυβέρνηση εκτιμά ότι η ολοκλήρωση της επένδυσης του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγ. Κοσμά θα είναι εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος και θα ολοκληρωθεί υπό την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Η σύσκεψη έγινε με την παρουσία του κ. Φλαμπουράρη, της συντονίστριας του έργου, κ Θεοπίστης Πέρκα και της ηγεσία του ΤΑΙΠΕΔ Α.Ε. και της Ελληνικό Α.Ε.

Αν σου άρεσε κάνε