Καυστικός ο Χατζηδάκης για το «ναυάγιο» με τις λιγντικές μονάδες της ΔΕΗ

Καυστικός ο Χατζηδάκης για το «ναυάγιο» με τις λιγντικές μονάδες της ΔΕΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ UPD 19:29 Δημιουργία 15/07/19, 19:24

Μύδρους κατά των χειρισμών της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της πώλησης των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ, μετά από το σημερινό «ναυάγιο» του διαγωνισμού, εξαπολύει η νέα ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

«Η κατάληξη του διαγωνισμού για τις λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ δείχνει την κατάσταση απαξίωσης της επιχείρησης και τους λανθασμένους χειρισμούς που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια» σημειώνουν συνεργάτες του Κωστή Χατζηδάκη, προσθέτοντας πως όσοι χαρακτήριζαν "πετράδια της ΔΕΗ" τις λιγνιτικές μονάδες, αποδεικνύεται ότι ήταν εκτός τόπου και χρόνου.

Το νέο πλαίσιο αναφορικά με τη ΔΕΗ, μετά τις σημερινές εξελίξεις, αναμένεται να συζητηθεί σε επαφές που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες με εκπροσώπους των θεσμών ενώ οι άξονες της πολιτικής θα παρουσιαστούν από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός που έληξε σήμερα ήταν ο δεύτερος για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ, καθώς και η πρώτη διαδικασία είχε αποβεί άκαρπη.

Αν σου άρεσε κάνε