Μήνυμα σοβαρών αμερικανικών επενδύσεων «έφερε» μαζί του ο Ρος

Μήνυμα σοβαρών αμερικανικών επενδύσεων «έφερε» μαζί του ο Ρος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ UPD 14:11 Δημιουργία 05/09/19, 14:07

Το μήνυμα ότι έρχεται η ώρα για σοβαρές αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα εκπέμπεται από την παρουσία του Γουίλμπουρ Ρος στην Αθήνα.

Ο υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ συναντήθηκε την Πέμπτη με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και οι πρώτες δηλώσεις για το τετ-α-τετ είναι πολύ θετικές.

Το ραντεβού έγινε παρουσία του Αμερικανού Πρέσβη στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ και συμμετείχαν οι υφυπουργοί κ. Χρίστος Δήμας, Νίκος Παπαθανάσης, Γιάννης Τσακίρης, Κώστας Φραγκογιάννης, καθώς και αξιωματούχοι των δύο χωρών.

«Η συνάντηση πήγε πάρα πολύ καλά. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου και κυρίως τους Υφυπουργούς που ήταν εδώ πολύ καλά διαβασμένοι και μπορέσαμε να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματα της αντιπροσωπείας των ΗΠΑ και του κ. Ρος. Παρουσιάσαμε και τον αναπτυξιακό νόμο που ετοιμάζουμε, ο οποίος κατενθουσίασε τους Αμερικανούς γιατί κι εκείνοι είπαν ότι μ’ αυτού του είδους τις πρωτοβουλίες η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μεταμορφώνει τη χώρα και έρχεται η ώρα να έλθουν σοβαρές αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα. Πιστεύουμε, λοιπόν, ότι ήταν μια πολύ σημαντική συνάντηση», είπε ο κ. Γεωργιάδης μετά τη συνάντηση.

Αν σου άρεσε κάνε