Γεωργιάδης για Γουάτσα: Και επενδυτές φέρνει και για πρότζεκτ μιλάμε

Γεωργιάδης για Γουάτσα: Και επενδυτές φέρνει και για πρότζεκτ μιλάμε

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ UPD 14:29 Δημιουργία 29/11/19, 14:27

«Οι διεθνείς αγορές και οι επενδυτές βλέπουν τη μεγάλη εικόνα για την Ελλάδα. Κι αυτή είναι ότι η Ελλάδα έχει πολιτική σταθερότητα και την βούληση να αλλάξει», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9, την Παρασκευή.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «αυτό βλέπουν οι αγορές, γι' αυτό πέφτουν τα επιτόκια και γι' αυτό οι ελληνικές εταιρείες που εκδίδουν ομόλογα, μαζεύουν τόσο εύκολα λεφτά πια από τις χρηματαγορές».

Σχετικά με τη συνάντηση που είχε χθες με τον Πρεμ Γουάτσα στο πρωθυπουργικό γραφείο, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι στήριξε την Ελλάδα σε πολύ δύσκολα χρόνια. «Ήρθε όταν οι άλλοι έφευγαν και εξακολουθεί να είναι πάρα πολύ δραστήριος. Και επενδυτές φέρνει και για πρότζεκτ μιλάμε».

Πιο αναλυτικά, ο υπουργός δήλωσε: «Είμαι ευτυχής και υπερήφανος μετά τη συνάντηση που είχα χθες στο γραφείο του Πρωθυπουργού με τον κ. Πρεμ Γουάτσα λόγω του μεγέθους της εμπιστοσύνης που έδειξε στην ελληνική οικονομία και τις προσπάθειες που καταβάλλει το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Ήταν στιγμή χαράς για μένα καθώς έδειξε να είναι εξαιρετικά ευτυχής για το πόσο γρήγορα κινηθήκαμε στο Ελληνικό. Αλλωστε, η τράπεζα Eurobank συγκαταλέγεται στους βασικούς δανειστές για να προχωρήσει το έργο. Ο κ. Γουάτσα είναι ένας τεράστιος επενδυτής, ο οποίος στήριξε την Ελλάδα σε πολύ δύσκολα χρόνια. Ήρθε όταν οι άλλοι έφευγαν και εξακολουθεί να είναι πάρα πολύ δραστήριος. Και επενδυτές φέρνει και για πρότζεκτ μιλάμε».

Αν σου άρεσε κάνε