Δυνατότητα υποβολής ενστάσεων για τις ακυρώσεις στο κοινωνικό μέρισμα του 2019

Δυνατότητα υποβολής ενστάσεων για τις ακυρώσεις στο κοινωνικό μέρισμα του 2019

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ UPD 16:15 Δημιουργία 18/12/19, 16:11

Τη δυνατότητα ενστάσεων για τις αιτήσεις επί του κοινωνικό μερίσματος που έχουν απορριφθεί θα παρέχει από αύριο, Πέμπτη, το υπουργείο Οικονομικών, μετά από τη σωρεία παραπόνων πολιτών που έχουν γίνει στις αρμόδιες αρχές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ, η κυβέρνηση διαθέτει έκτακτη ενίσχυση ύψους 175 εκ. ευρώ σε περισσότερα από 250 χιλιάδες νοικοκυριά. Μέχρι σήμερα το πρωί είχαν ήδη κάνει επιτυχημένα αίτηση 150.000 νοικοκυριά.Για την διευκόλυνση των πολιτών, στο διαδικτυακό τόπο της ΗΔΙΚΑ θα ανοίξει αύριο συμπληρωματική σελίδα δίνοντας τη δυνατότητα υποβολής ενστάσεων.

Όσοι καλύπτονται από τα κριτήρια που έχουν ανακοινωθεί, αλλά για κάποιο λόγο δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν με επιτυχία την αίτησή τους, στα πλαίσια του δημοσιονομικού χώρου που τις τελευταίες ημέρες δημιουργείται, θα λάβουν το επίδομα αυτό το αργότερο στις αρχές του επόμενου έτους.

Επίσης για την εξυπηρέτηση των πολιτών λειτουργούν ήδη δυο τηλεφωνικά κέντρα, της ΗΔΙΚΑ και της ΑΑΔΕ στα οποία μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες για ενημέρωση» καταλήγει το ΥΠΟΙΚ.

Αν σου άρεσε κάνε