Προκλητικά αγνοεί ο κ. Τσακίρης ξενοδόχους και ΜΜΕ

Προκλητικά αγνοεί ο κ. Τσακίρης ξενοδόχους και ΜΜΕ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ UPD 11:11 Δημιουργία 21/04/20, 17:03

Μάταια περιμένουν απάντηση οι ξενοδόχοι, οι οποίοι επλήγησαν από την πτώχευση της Thomas Cook, από τον υφυπουργό Ανάπτυξης κι Επενδύσεων, Γιάννη Τσακίρη σχετικά με τη λύση του προβλήματός τους.

Ο υφυπουργός, ο οποίος μάλιστα προέρχεται από την αγορά, όπως μαθαίνουμε, δεν έχει ακόμη απαντήσει στο αίτημα των ξενοδόχων, που δεν μπορούν να ενταχθούν στις ρυθμίσεις, τις οποίες εξήγγειλε η κυβέρνηση στο πλαίσιο των μέτρων εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς δεν πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα χρηματοδότησής τους, όπως τους είχε ανακοινώσει ο κ. Τσακίρης.

Η καθυστέρηση αυτή τους οδήγησε να μην είναι ενήμεροι τραπεζικά στις 31/12/2019, όπως προβλέπεται για την ένταξη στη ρύθμιση προστασίας.

Σίγουρα, ο κ. Τσακίρης έχει πολλές ασχολίες, αλλά όπως είπαμε και πριν, καθώς προέρχεται από την αγορά, θα πρέπει να καταλαβαίνει το δράμα αυτών των ανθρώπων, που αποτελούν σχεδόν το 12% των ξενοδόχων της χώρας, με βάση τα στοιχεία που έχει παρουσιάσει το Xrimaonline.gr.

Ο υφυπουργός δεν εδέησε φυσικά να απαντήσει ούτε στο Xrimaonline.gr. Άλλοι υπουργοί, ωστόσο, έχουν απαντήσει σε ρεπορτάζ του ειδησεογραφικού site. Εκείνοι, βέβαια, είναι πολιτικά πρόσωπα και δίνουν εξηγήσεις. Ο κ. Τσακίρης είναι εξωκοινοβουλευτικό πρόσωπο κι αγνοεί ξενοδόχους και ΜΜΕ.

Αν σου άρεσε κάνε