Ο ΕΣΑ προειδοποιεί για νέα λουκέτα αν δεν επεκταθεί η μείωση ενοικίου για όλο το 2020

Ο ΕΣΑ προειδοποιεί για νέα λουκέτα αν δεν επεκταθεί η μείωση ενοικίου για όλο το 2020

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Δημιουργία 12/06/20, 15:34

Για νέα λουκέτα σε επιχειρήσεις στην περίπτωση που το μέτρο για την μείωση των ενοικίων δεν επεκταθεί για το υπόλοιπο του έτους, προειδοποιεί ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, με ανακοίνωσή του.

Στην εν λόγω ανακοίνωση, αναφέρεται ότι «με συνεχόμενη μεγάλη προσπάθεια καταφέραμε να επιτύχουμε την υποχρεωτική μείωση των ενοικίων κατά 40% και για τον μήνα Ιούνιο, σε συνδυασμό με μέτρα ελάφρυνσης για τους ιδιοκτήτες των ακινήτων, όπως από την πρώτη στιγμή ζητούσαμε».

«Η μείωση του ενοικίου δίνει μια ανάσα στις χειμαζόμενες εμπορικές επιχειρήσεις, όμως όλα δείχνουν ότι εάν το μέτρο δεν επεκταθεί και για το υπόλοιπο του έτους, είναι βέβαιο ότι θα δούμε νέα λουκέτα γύρω μας», προσθέτει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών.

Τέλος, ο ΕΣΑ αναφέρει στην ίδια ανακοίνωση ότι «θα συνεχίσει να διεκδικεί τη νομοθέτηση της αναγκαίας αυτής επέκτασης έως το τέλος του 2020 και αν αυτό δεν γίνει εφικτό, θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο ώστε να συμπαρασταθεί στις χιλιάδες επιχειρήσεις που δίνουν καθημερινά την μάχη της επιβίωσης».

Αν σου άρεσε κάνε