Περ. Αττικής: Συμβάσεις 2,4 εκ. ευρώ αναβάθμισης αθλητικών χώρων και οδοποιίας

Περ. Αττικής: Συμβάσεις 2,4 εκ. ευρώ αναβάθμισης αθλητικών χώρων και οδοποιίας

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Δημιουργία 27/10/20, 14:31

Έργα συντήρησης και αναβάθμισης αθλητικών χώρων στη Σαλαμίνα, καθώς και έργα οδοποιίας και συντήρησης οδών όλης της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, συνολικού προϋπολογισμού 2,4 εκ. ευρώ υπεγράφησαν χθες από τον περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη.

Τα έργα διαχωρίζονται σε δύο προγραμματικές συμβάσεις. Η πρώτη σύμβαση και είναι προϋπολογισμού 1.2 εκ. ευρώ και αφορά έργα συντήρησης και αναβάθμισης αθλητικών χώρων στη Σαλαμίνα και υπεγράφη παρουσία της αντιπεριφερειάρχη Νήσων Β. Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη, του δημάρχου Σαλαμίνας Γ. Παναγόπουλο και του προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού ΑΚΟΙΠΟΠ Θ. Αλαϊσκα. Η δεύτερη σύμβαση που υπεγράφη με τον ανάδοχο του έργου είναι επίσης προϋπολογισμού 1.2 εκ. ευρώ και αφορά συνολικά έργα οδοποιίας και συντήρησης οδών όλης της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων.

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με αφορμή την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων επισήμανε ότι με τα έργα που υλοποιούνται στην Π.Ε. Νήσων η Περιφέρεια Αττικής συμβάλλει στην ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών της, στην βελτίωση των υποδομών, στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και του τουριστικού προϊόντος, καθώς και στην καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων.

«Στην Περιφέρεια Αττικής εργαζόμαστε καθημερινά με στόχο την ανάπτυξη όλων των περιοχών της. Τα νησιά μας αποτελούν ακατέργαστα διαμάντια τα οποία οφείλουμε να βοηθήσουμε προκειμένου οι κάτοικοί τους να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους και να ενισχύσουν την αναπτυξιακή προοπτική τους, τόσο σε τουριστικό, όσο και σε παραγωγικό επίπεδο. Μαζί με τους Αντιπεριφερειάρχες μας και τους δημάρχους όλης της Αττικής εργαζόμαστε συστηματικά για να μπει η Αττική σε μια νέα αναπτυξιακή τροχιά. Με τα έργα που υλοποιούμε σε όλη την επικράτεια της Περιφέρειας Αττικής αποδεικνύουμε ότι κάνουμε πράξη την ισόρροπη ανάπτυξη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αν σου άρεσε κάνε