Συνεργασία του ΕΟΤ με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθήνας για την στήριξη της αγοράς

Συνεργασία του ΕΟΤ με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθήνας για την στήριξη της αγοράς

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Δημιουργία 05/11/20, 21:45

Ο ΕΟΤ θα θέσει όλα τα εργαλεία και τις δυνατότητες που διαθέτει στην προσπάθεια για τη στήριξη και την τουριστική προβολή του κέντρου της Αθήνας και της τοπικής αγοράς.

Αυτό τόνισε η πρόεδρος του ΕΟΤ, 'Αντζελα Γκερέκου, σε συνάντηση εργασίας που είχε χθες στα γραφεία του Οργανισμού με εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών (ΕΣΑ).

Από την πλευρά του ΕΣΑ, στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος, Σταύρος Καφούνης, ο διευθυντής, Σωτήρης Αντωνίου, καθώς και τα μέλη της επιτροπής τουρισμού Θόδωρος Βλάρας και Γιάννης Μιχαλόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συμφωνήθηκε η έναρξη σταθερής συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, που θα περιλαμβάνει τόσο την αξιοποίηση από τον ΕΟΤ του προωθητικού υλικού που έχει δημιουργήσει ο ΕΣΑ, όσο και την ανάληψη κοινών δράσεων συνδιαφήμισης. Ακόμα εξετάστηκε η δυνατότητα διοργάνωσης κοινών δραστηριοτήτων στην περιοχή του Γραφείου Πληροφοριών του ΕΟΤ στην Ακρόπολη, καθώς και προωθητικών ενεργειών κατά τη θερινή περίοδο.

Τέλος, συμφωνήθηκε η συνεργασία ΕΟΤ και ΕΣΑ να λάβει σταθερό χαρακτήρα σε μηνιαία βάση, λόγω και των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην αγορά εξαιτίας της πανδημίας.

Αν σου άρεσε κάνε