«Θολό» το τοπίο για το click away

«Θολό» το τοπίο για το click away

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ UPD 16:29 Δημιουργία 07/01/21, 15:25

«Θολό» είναι το τοπίο γύρω από την επαναλειτουργία του click away από την ερχόμενη Δευτέρα, ημέρα επιστροφής των μαθητών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στα θρανία.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ανακοινώνοντας την επιστροφή της χώρας σε καθεστώς αυστηρού lockdown από τις 3/1-11/1, είχε αναφέρει πως όλες οι δραστηριότητες, οι οποίες ανεστάλησαν, θα επανέλθουν με το πέρας αυτής της εβδομάδας.

Οι ειδικοί εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικοί ως προς το άνοιγμα του λιανεμπορίου με την υπηρεσία click away, τονίζοντας πως είναι βέβαιο πως το επόμενο διάστημα θα σημειωθεί αύξηση κρουσμάτων, στη σκιά των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και του συνωστισμού στις Εκκλησίες τα Θεοφάνια.

Πάντως, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνεδρίαση με τους λοιμωξιολόγους και τα στελέχη του υπουργείου Υγείας, η οποία επρόκειτο να γίνει σήμερα το μεσημέρι, έχει μετατεθεί για αύριο το μεσημέρι.

Η αναβολή αποφασίστηκε, προκειμένου να ενσωματωθούν και να ληφθούν υπ' όψιν και τα τελευταία επιδημιολογικά στοιχεία, πρoτού ληφθούν οι σχετικές τελικές αποφάσεις.

Αν σου άρεσε κάνε