Τουρισμός: Κατά προτεραιότητα ο εμβολιασμός... έως τότε self test

Τουρισμός: Κατά προτεραιότητα ο εμβολιασμός... έως τότε self test

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ UPD 14:06 Δημιουργία 19/04/21, 14:00
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Όλη η Ελλάδα ένας ασφαλής προορισμός, «παγίδα» η συζήτηση περί Covid free και μη Covid free νησιά, σημείωσε ο υπουργός Τουρισμού, Χ. Θεοχάρης από το βήμα της Βουλής

«Ο εμβολιασμός κατά προτεραιότητα των εργαζόμενων του τουρισμού είναι αποφασισμένος και θα γίνει πράξη. Θα γίνει πράξη όμως όταν ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός των πιο ευάλωτων», σημείωσε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

«Ο προγραμματισμός της ομάδας που σχεδιάζει τα εμβόλια μας έχει λάβει υπόψη», σημείωσε ο ίδιος από το βήμα της Βουλής, τονίζοντας πως μέχρι να γίνει αυτό, θα υπάρχουν συχνότατα τεστ στους εργαζόμενους στον συγκεκριμένο κλάδο.

Απαντώντας σε επερώτησης του Κινήματος Αλλαγής, ο υπουργός υπογράμμισε πως έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα, ώστε να είναι ασφαλής η χώρα και τόνισε «θέλουμε να ανοίξει ο τουρισμός, με υγειονομική ισορροπία και ασφάλεια».

Παράλληλα σημείωσε πως δεν έχει νόημα η συζήτηση περί Covid free και μη Covid free νησιά. «Καλώ και τους δημάρχους να μην πέφτουν σε αυτή την παγίδα. Γιατί αυτή η παγίδα, αν αυξηθούν κάποτε τα κρούσματα, καταρρέει. Δεν είναι μακροπρόθεσμη επικοινωνιακή στρατηγική», είπε και προσέθεσε πως το μήνυμα είναι πως όλη η Ελλάδα είναι ασφαλής προορισμός.

Αν σου άρεσε κάνε