Αυτοί είναι οι νικητές της φορολοταρίας του Αυγούστου

Αυτοί είναι οι νικητές της φορολοταρίας του Αυγούστου

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ UPD 18:41 Δημιουργία 27/09/18, 18:39

Χίλιους τυχερούς που κερδίζουν από 1.000 ευρώ ο καθένας ανέδειξε η σημερινή κλήρωση της λοταρίας αποδείξεων την οποία διενήργησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και που αφορά συναλλαγές που εκκαθαρίστηκαν τον Αύγουστο 2018.

Κάθε φορολογούμενος μπορεί να ενημερωθεί για τους λαχνούς που κατέχει μέσω της ιστοσελίδας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και συγκεκριμένα στο aade.gr. Χρησιμοποιώντας κάποιος τους κωδικούς του Taxisnet μπορεί ήδη να μπει στην εφαρμογή και να δει με πόσους λαχνούς θα μετέχει στη κλήρωση.

Σε κάθε φορολοταρία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Τα εν λόγω χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Οι φορολογούμενοι που κερδίζουν, λαμβάνουν ειδοποιητήριο μήνυμα, προσωποποιημένο στον λογαριασμό τουςστο Taxisnet. Εν συνεχεία τα ποσά πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που έχουν δηλώσει στο Taxisnet.

Αν οι φορολογούμενοι δεν διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό, τους δίνεται ένα περιθώριο τριών μηνών, ώστε να δηλώσουν κάποιον λογαριασμό, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης στο Taxisnet.

Αν σου άρεσε κάνε