«Καυτός» μήνας για τη Μαρίνα Αλίμου

«Καυτός» μήνας για τη Μαρίνα Αλίμου

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ UPD 10:47 Δημιουργία 11/03/19, 10:44

Εντός των επόμενων τριών εβδομάδων αναμένεται να έχουμε νεότερα γύρω από το διαγωνισμό για την παραχώρηση της Μαρίνας Αλίμου.

Στην επικείμενη συνεδρίαση του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ θα «ανοίξουν» οι οικονομικές προσφορές των «μνηστήρων», οι οποίοι στη συνέχεια μέσω της πλατφόρμας e-Auction θα κληθούν να καταθέσουν νέες, βελτιωμένες.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι στόχος του ΤΑΙΠΕΔ είναι η παραπάνω ηλεκτρονική δημοπρασία να έχει πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος του μήνα, ωστόσο είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο της ολιγοήμερης καθυστέρησης έως τις αρχές Απριλίου.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι ζητούμενο είναι το τίμημα να ανέλθει στο δυνατότερο υψηλό επίπεδο, γι’ αυτό και η επιλογή να αξιοποιηθεί διαδικασία του e-Auction.

Υπενθυμίζεται ότι στην κούρσα διεκδίκησης της Μαρίνας Αλίμου συμμετέχουν η Lamda Dogus, σύμπραξη των ομίλων Λάτση και Dogus, η Άκτωρ Παραχωρήσεις, 100% θυγατρική του Ομίλου Ελλάκτωρ και η Aviareps Hellas, όμιλος στον οποίο ανήκουν οι εταιρείες επίγειας εξυπηρέτησης Swissport Hellas και Skyserv, καθώς και η αεροπορική εταιρεία Sky Express.

Αν σου άρεσε κάνε