Η κατάθεση της Χ. Αλεξίου στο Δικαστήριο υπέρ Λοΐζου

Η κατάθεση της Χ. Αλεξίου στο Δικαστήριο υπέρ Λοΐζου

UPD 11:57 Δημιουργία 24/03/19, 11:38

Νέα στοιχεία που έρχονται στο φώς της δημοσιότητας δείχνουν πως ανάμεσα στους μάρτυρες υπεράσπισης της Μυρσίνης Λοΐζου στη δίκη για την παράνομη είσπραξη της σύνταξης της νεκρής μητέρας της ήταν και η γνωστή καλλιτέχνης, Χάρις Αλεξίου.

Πολιτικός σάλος έχει ξεσπάσει από χθές για την τέως υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποκάλυψη του «Φιλελεύθερου» ότι εξακολουθούσε να εισπράττει παράνομα την σύνταξη της μητέρας της για 5,5 χρόνια μετά τον θάνατό της.

Και μπορεί στην Κουμουνδούρου να την... «παραίτησαν» με συνοπτικές διαδικασίες, όμως η πολιτική κόντρα «καλά κρατεί», με τις αναφορές της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τις απαντήσεις του ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίζονται με αμείωτη συχνότητα.

Με τους προβολείς λοιπόν να παραμένουν στην Μυρσίνη Λοίζου, νέες πληροφορίες για την επίμαχη δίκη δημοσιοποιούνται.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open Tv μετέδωσε απόσπασμα της κατάθεσης που είχε δώσει η καλλιτέχνις Χαρούλα Αλεξίου, στο δικαστήριο υπέρ της κόρης του σπουδαίου καλλιτέχνη, Μάνου Λοΐζου

«Τη γνωρίζω από παιδάκι. Μου είπε τι είχε συμβεί μετά από μία κλήτευση, που έλαβε, γιατί ντρεπόταν. Είναι πολύ έντιμη. Δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με τα οικονομικά και δεν είχε πάρει είδηση ότι λάμβανε σύνταξη, που δεν δικαιούταν» ανέφερε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της,

Αν σου άρεσε κάνε