«Τσιρκολίνι» στο Βελλίδειο

«Τσιρκολίνι» στο Βελλίδειο

UPD 13:16 Δημιουργία 29/03/19, 12:37

Δεν είναι η πρώτη φορά που σχολιάζονται οι στιλιστικές επιλογές της υποψήφιας δημάρχου Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Έτσι και χθες, η παρουσία της στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο χθες σε εκδήλωση του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά» του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστου Γιαννούλη, συζητήθηκε για αντίστοιχο λόγο.

Μπορεί η κ. Νοτοπούλου να φόρεσε ένα κλασσικό κοστούμι με λευκό πουκάμισο, έκανε όμως τη διαφορά με τις γυαλιστερές neon ροζ γόβες που δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες.

Για την πολιτική ιστορία, συνεχίζεται το σίριαλ Μπουτάρη-Νοτοπούλου με νέες δηλώσεις εκατέρωθεν.

Για την ακρίβεια, ήρθε η απάντηση του νυν δημάρχου Θεσσαλονίκης στους ισχυρισμούς της Κατερίνας Νοτοπούλου πως «έβαλε πλάτη στη διοίκηση Μπουτάρη, προκειμένου να νοικοκυρευτούν τα οικονομικά του δήμου».

«Οι μισοί υποψήφιοι δήμαρχοι προσπαθούν να μηδενίσουν το έργο της διοίκησής μας και οι άλλοι μισοί προσπαθούν να καπηλευτούν όσα έχουμε προγραμματίσει και υλοποιούνται με πολύ κόπο και προσπάθεια» αναφέρει σε διαδοχικές αναρτήσεις του στο Twitter ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

«Τους συνιστώ να σταματήσουν να ετεροπροσδιορίζονται και να μας πουν τι προτείνουν οι ίδιοι για την πόλη, πέρα από αυτά που είτε πραγματοποιήθηκαν, είτε θα ολοκληρωθούν το επόμενο διάστημα» συνεχίζει.

Αν σου άρεσε κάνε