Αυλαία με το «απαγορευμένο»

Αυλαία με το «απαγορευμένο»

UPD 10:22 Δημιουργία 01/04/19, 10:08

Αψήφισαν την απαγόρευση της Μυρσίνης Λοΐζου και έκλεισαν το συνέδριο με το «Καλημέρα Ηλιε», αλλά και το Bella Ciao, στο Κίνημα Αλλαγής.

Η κόρη του μεγάλου συνθέτη το 2011 έχει απαιτήσει να μην παίζει το τραγούδι σε κομματικές εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ.

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, επικράτησε πανηγυρικό κλίμα καθώς το φετινό συνέδριο του ΚΙΝΑΛ συνέπεσε με τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη γέννηση του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου.

Στο Συνέδριο του ΚΙΝΑΛ απηύθυναν χαιρετισμό, η Φώφη Γεννηματά καθώς και ο υποψήφιος των ευρωσοσιαλιστών για την προεδρία της Κομισιόν, Φρανς Τίμερμανς.

Συνοδευόμενος από την Φώφη Γεννηματά και τον γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστοδουλάκη, ο κ. Τίμμερμανς , χειροκροτούμενος από την κατάμεστη αίθουσα του συνεδρίου , χαιρέτισε τους πρώην προέδρους , Γιώργο Παπανδρέου και Ευάγγελο Βενιζέλο καθώς και ηγετικά και ιστορικά στελέχη και υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές.

Παρόντων των παιδιών του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Νίκο και Αντρίκο και τα εγγόνια του, η εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου ξεκίνησε με την ορχήστρα και χορωδία Μαντολινάτα Ελλάδος και τους λυρικούς καλλιτέχνες, Ε. Δάββου, Α. Κορωναίο και Π. Κοντό που απέδωσαν αποσπάσματα από το Μαουτχάουζεν, και γνωστά τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.




Αν σου άρεσε κάνε