Τις προσέλαβα για το μυαλό τους

Τις προσέλαβα για το μυαλό τους

UPD 13:16 Δημιουργία 03/04/19, 13:13

Μετά την αποκάλυψη πως η σέξι Θωμαρίτα Καλδάρα δεν αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό, αλλά είναι μια από τις πολλές καλλονές που εργάζονται στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών, ο Μάρκος Μπόλαρης ψελλίζει εξηγήσεις.

Το δεύτερο «κρούσμα» της αδυναμίας που φαίνεται να έχει ο υφυπουργός στο ωραίο φύλο, με το ονόμα Λένα-Χρυσιήδα Παπαρηγοπούλου, φέρει και τίτλο που πιστοποιεί την ομορφιά της, καθώς είχε αναδειχτεί Σταρ Ελλάς το 2002.

Την απάντησή του για τις «καυτές» υπαλλήλους έδωσε ο κ. Μπόλαρης μιλώντας στον Realfm 97,8; «Τους συνεργάτες μου τους επιλέγω πάντοτε με κριτήριο τα τρία «ε». Το πρώτο είναι η εργατικότητα, το δεύτερο είναι η εξυπνάδα, έτσι ώστε με εργατικότητα, με εξυπνάδα, με επιστημοσύνη να ανταποκρίνονται στα καθήκοντα που έχουν στο γραφείο για να υπάρχει αποτελεσματικότητα σε αυτό που μας έχει δώσει εντολή ο λαός»,.

«Ποτέ δεν ασχολήθηκα με το τι κάνουν στο σπίτι τους, ποτέ. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για έμπειρους δημόσιους υπαλλήλους οι οποίοι έχουν εύσημα από την υπηρεσία τους. Τα λοιπά ανήκουν στη σφαίρα κάποιον λάγνων ηθικολόγων οι οποίοι ασχολούνται με σεξισμό», πρόσθεσε.

Ο σάλος δημιουργήθηκε, αρχικά, με τις ιδιαίτερα σέξι φωτογραφίες της Θωμαρίτας Καλδάρα, η οποία εργαζόταν στο γραφείο του Μάρκου Μπόλαρη, ο οποίος είναι επιφορτισμένος με θέματα εκκλησιαστικής-θρησκευτικής διπλωματίας. Η κυρία Καλδάρα, η οποία συνηθίζει να βγάζει αισθησιακές φωτογραφίες, μετά τα σχόλια παραιτήθηκε από τη θέση που κατείχε επί 2,5 μήνες και επέστρεψε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε θέση διοικητικής γραμματέως ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης).

Όταν η κ. Παπαρρηγοπούλου κέρδισε τα καλλιστεία:




Αν σου άρεσε κάνε