Πιστεύει ότι είναι η έκπληξη των εκλογών

Πιστεύει ότι είναι η έκπληξη των εκλογών

UPD 23:55 Δημιουργία 10/04/19, 22:59

Τον ευσεβή του πόθο παρουσίασε ως γεγονός ο υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων με το ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος. «Είμαστε η έκπληξη των εκλογών και τώρα πάμε για την ανατροπή» δήλωσε.

Εμείς καταννοούμε φυσικά πως πρέπει να εμφανίζεται υπολογίσιμος αντίπαλος εν μέσω της προεκλογικής μάχης, όμως θα του συστήναμε να είναι πιο προσεκτικός με υπεραισιόδοξες προβλέψεις που μπορεί να μην υλοποιηθούν.

Ακόμα 23 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ» παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος στα Πετράλωνα, σε μία συνάντηση-γιορτή Αθηναίων, την 6η κατά σειρά/

Μεταξύ των νέων υποψηφίων είναι η κόρη του Δημήτρη Μπέη, Ρωξάνη Μπέη, ο νυν δημοτικός σύμβουλος Φίλιππος Δραγούμης, ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, πρώην αντινομάρχης Αθηνών και πρώην αντιπεριφερειάρχης Αττικής, ο Παναγιώτης Κορδονούρης, πρόεδρος της Ένωσης Κωφών Ελλάδος, η Ρεβέκκα Μπατμάνογλου, χημικός που εργάζεται ως διευθύντρια στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο Γιάννης Βήκας, σύμβουλος επικοινωνίας και εκπρόσωπος του ΛΟΑΤΚΙ Δικτύου των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στην Ελλάδα, η Χριστίνα Μανωλοπούλου, δικηγόρος, η Άρτεμις Σκουμπουρδή, ξεναγός, αθηναιογράφος, ο Παναγής Κύρτσης, αρχιτέκτονας κ.α.

Αν σου άρεσε κάνε