Χρυσαυγίτικες προκλήσεις στη Βουλή, επί των γερμανικών αποζημιώσεων

Χρυσαυγίτικες προκλήσεις στη Βουλή, επί των γερμανικών αποζημιώσεων

UPD 18:51 Δημιουργία 17/04/19, 18:47

Ακόμα ένα σόου έστησαν στην Ολομέλεια της Βουλής οι χρυσαυγίτες βουλευτές, ανήμερα μάλιστα της συζήτησης για τις γερμανικές αποζημιώσεις στην Ελλάδα.

Αφορμή στάθηκαν τα όσα είπε ο βουλευτής Ευάγγελος Καρακώστας, που επιτέθηκε στο ΚΚΕ, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ]«η αμύθητη ακίνητη περιουσία του θα παραδοθεί σε άπορες ελληνικές οικογένειες».

«Ανακρίβειες και ανιστόρητα πράγματα είναι ανεπίτρεπτο να ακούγονται αλλά δεν περιμένουμε και τίποτα άλλο από χρυσαυγίτες δολοφόνους, υπόδικους. Περάστε έξω» είπε ο προεδρεύων Γιώργος Λαμπρούλης από το ΚΚΕ και έδωσε τον λόγο στην επόμενη ομιλήτρια, Βάλια Βαγιωνάκη, του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η πόρτα είναι ανοιχτή, δολοφόνους και υπόδικους μέχρι εδώ. Είστε δολοφόνοι και υπόδικοι. Δολοφονική οργάνωση, σκοτώνετε και ματώνετε κόσμο. Έλληνες και μετανάστες» ανέφερε ο κ. Λαμπρούλης, με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να φωνάζουν όρθιοι και να κατευθύνονται προς την έξοδο.

«Περάστε έξω, περάστε έξω. Η θα καθίσετε και θα ακούσετε ή θα περάσετε έξω. Δείχνετε το ποιόν σας» συνέχισε ο κ. Λαμπρούλης.

Αν σου άρεσε κάνε