Υποψήφιος με τη ΝΔ στις εθνικές εκλογές ο Δημήτρης Ιατρίδης

Υποψήφιος με τη ΝΔ στις εθνικές εκλογές ο Δημήτρης Ιατρίδης

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ UPD 18:50 Δημιουργία 24/04/19, 18:47

Ο δικηγόρος και οικονομολόγος Δημήτρης Ιατρίδης θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές με τη ΝΔ στην Α' Αθηνών.

Ο κ. Ιατρίδης το πρωί είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Βιογραφικό

Ο Δημήτρης Ιατρίδης γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα. Είναι οικονομολόγος και δικηγόρος Αθηνών. Σπούδασε οικονομικά και διεθνείς σχέσεις με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Μπράουν των ΗΠΑ και νομικά στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Έλαβε μάστερ στα εφαρμοσμένα οικονομικά και χρηματοοικονομικά, καθώς και ΜΒΑ στη διοίκηση επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι διδάκτωρ του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών. Εργάστηκε στον τραπεζικό τομέα καθώς επίσης και στην οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Υπηρέτησε ως ειδικός γραμματέας Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Εργάστηκε, επίσης, ως επιστημονικός συνεργάτης στη Βουλή, και ως σύμβουλος στα υπουργεία Υγείας, Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Εξελέγη μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας το 2010 και επανεξελέγη το 2013 και το 2016.

Αν σου άρεσε κάνε