Το «τερμάτισε» η Ραχήλ: Υποψήφιος ο «εφευρέτης της διαδικτυακής τηλεόρασης παγκοσμίως»

Το «τερμάτισε» η Ραχήλ: Υποψήφιος ο «εφευρέτης της διαδικτυακής τηλεόρασης παγκοσμίως»

UPD 20:17 Δημιουργία 24/04/19, 20:13

Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει τη Μεγάλη Τετάρτη ένας από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που κατέρχεται με την Ραχήλ Μακρή στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου για το δήμο Παλλήνης-Ανθούσα -Γέρακα.

Μαζί της κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και ο Άγγελος Διαμαντουλάκης ο οποίος προσδιορίζεται στην κάρτα του ως «εφευρέτης της διαδικτυακής τηλεόρασης παγκοσμίως».

Ο εν λόγω σκηνοθέτης και σεναριογράφος, καταγράφεται και στην αμερικανική Wikipedia ως ο πρώτος άνθρωπος που δημιούργησε την πρώτη διαδικτυακή τηλεόραση το 2003.

Πως παρουσιάζει η Μακρή τον υποψήφιο:

«Η παράταξη μας άλλη πόλη καλωσορίζει τον κύριο Angelos Diamantoulakis. Ο κύριος Διαμαντουλάκης ζεί στη Παλλήνη από την ηλικία των πέντε ετών. Είναι Απόφοιτος Σκηνοθεσίας/Σεναρίου, Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας και Εφαρμογών Πληροφορικής.

Σε ηλικία μόλις 16 ετών έγινε ο νεότερος πτυχιούχος σκηνοθεσίας στη χώρα μας. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. των δημοσιογράφων της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου του Εξωτερικού.

Είναι Εφευρέτης της διαδικτυακής τηλεόρασης παγκοσμίως. Ιδιοκτήτης του TVONLINE CALIFORNIA και εμπνευστής της εφαρμογής «FollooU» η οποία υπόσχεται να προσφέρει νέες-επαναστατικές δυνατότητες στον τηλεθεατή. Από το 2007 είναι μέλος του Nostos (Πολιτιστική Οργάνωση της Διασποράς για τη διάδοση του Ελληνικού Πολιτισμού και της Ελληνικής Παιδείας).

Όπως λέει ο ίδιος: «Το όραμα της Ραχήλ Μακρή για την περιοχή της Παλλήνης, στην οποία μεγάλωσα, ζω και αγαπώ, ήταν αρκετό για να σταθώ σύμμαχος στο πλευρό της και να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την υλοποίηση του. Η Παλλήνη μας έχει ανάγκη και δεν μπορώ να το αγνοήσω/

Αν σου άρεσε κάνε