Κοτζιάς, ο... προκλητικός

Κοτζιάς, ο... προκλητικός

UPD 16:04 Δημιουργία 14/05/19, 16:02

Οι προκλήσεις των Συριζαίων για τη Συμφωνία των Πρεσπών δεν σταματούν, ούτε καν στον απόηχο της ολοένα και πιο έντονης λαϊκής οργής.

Ο λόγος για τον τέως ΥΠΕΞ, Νίκο Κοτζιά, που έβαλε και την υπογραφή του σε αυτή. Ο ίδιος με νέα ανάρτησή του επιμένει ότι όσοι τον αποδοκίμασαν στο Μόναχο, στην ομιλία που έδωσε για την εξωτερική πολιτική και τη Συμφωνία των Πρεσπών, είναι ακροδεξιοί και φασίστες.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Τwitter ο κ. Κοτζιάς τονίζει: «Μετά από 3 ώρες συζήτησης και αφού απαντήθηκαν ένα προς ένα επιχειρήματα φασιστών σε εκδήλωση Ελλήνων του Μονάχου, οι ακροδεξιοί άρχισαν να απειλούν με βία. Ο κόσμος τους γιουχάρησε και τους ανάγκασε να εγκαταλείψει εκδήλωση. Η διαπλοκή στην Ελλάδα τους πήρε υπό προστασία της».

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του κ. Κοτζιά στο Μόναχο, κάποιοι από τους παριστάμενους -ανάμεσά τους και μέλη μακεδονικών σωματείων- εξέφρασαν τη διαφωνία τους με όσα έλεγε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών.

Διέκοψαν πολλές φορές την ομιλία του με αποδοκιμασίες και συνθήματα, για να απαντήσει ο ίδιος σε ένα παριστάμενο: «Άκου, χουντικέ… Βούλωσέ το και άκου, εγώ δεν φοβήθηκα το Στρατοδικείο στα 17 μου, θα φοβηθώ εσένα;»

Αν σου άρεσε κάνε